Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Rezervat inscrieri & clasament:
1 | Simon Csaba | Incze Levente | Miklos Imre | Tarau Vasile | Szanto Lajos | Molnar Arnold | Canea Kocsis Andras Jr. |
2 | Farkas Gabor | Pelaghie Ioan | Zakarias Szabolcs | Kincses Jozsef | Beltechi Dumitru | Balazs Jozsef | Moldovan Laszlo |
3 | Sufletel Radu | Tokos Pal | Kriszta Arpad Lorand | Vajda Erno | Morariu Marius | Pall Lajos | Illyes Elemer |
4 | Irsai Istvan | Imecs Attila | Predescu Levente | Csorbai Lorand | Pralea Marius | Todor Jozsef | Balazs Sandor |
5 | Farkas Bence | Lakatos Zsolt | Antal Denes | Kezdi Janos | Babics Tamas | Cotca Rares | |
6 | Daneliuc Gabi | Padurariu Costel | Motorga Dorin | Nistor Iosif | Heja Zoltan | Canea Kocsis Andras | |
7 | Polotca Stefan | Laszlo Levente | Fancsali Kalman | Trandafir Vasile | Todor Csaba | Mihaly Eva | |
8 | Cocean Valer | Denes Ferenc | Janosi Attila | Simon Robert | Pop Sabin | Cotca Diana | |
9 | Fazakas Attila | Petho Mihaly | Veres Janos | Ambrus Szilard | Bozosan Petre | Pap Gyula | |
10 | Cotca Dacian | Marian Florin | Bartha Zsolt Attila | Kantor Imre Zoltan | Gered Ferenc | Nagy Hunor | |
11 | Vladoiu Gelu | Barabas Sandor | Bartha Istvan Zsolt | Gyorfi Szabolcs | Balla Peter | Lupescu Nicolae | |
12 | Bardocz Szilard | Tamas Nagy Jeno | Popa Mircea | Marian Calin | Fulop Laszlo | Ilie Octavian Marius |
Inscrieri: pe forum sau telefonic - pana joi, 11.08.2016, orele 20,00.
Retragerile ulterioare nu se vor accepta.
Programul turneului:
08.30 - 09.00 Inscrieri
09.30 - 14.30 Grupe inferioare
14.00 - 15.00 Masa de pranz
15.15 - 17.00 Grupe superioare
17.00 - 19.30 Eliminatorii
Scuze, eu as dori sa incepem de maine seara, binenteles daca se poate.Stop.
Va asteptam. As dori sa incepem la 9:30.
Scuze, eu as dori sa incepem de maine seara, binenteles daca se poate.
Accept provocarea!!!
Grija la mana! Ajung doar dimineata,deci n-am cum sa te oblojesc.Scuze, eu as dori sa incepem de maine seara, binenteles daca se poate.
Se retrage din M-Ciuc,Tamas Nagy Jeno.
Oare fuge de mine? Ca alta treaba nu are....Cred ca postarea s-ar fi vrut aici, nu la Reghin: