Felicitari tuturor pentru o adevarata sarbatoare de tenis de masă,castigatori,organizatori,participanti si celor doua staduri cu materiale.Parerea mea este ca nivelul de organizare cat si infrastructura unui turneu,cel putin de categorie A a crescut ireversibil.Daca acum ceva vreme se organizau doar in cateva locuri turnee A la un nivel ridicat,acum cred ca sunt putine turnee A la care sa nu fii placut surprins de amploarea si organizarea care a luat-o aceasta miscare,in special,ca sunt cativa oameni care chiar fac eforturi BENEVOL(pot nominaliza pe Apian,Bodeanu,Botarca,Cosma,Fratea,iar cine e curios mai gaseste aici
http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?3009-Asociatia-AmaTuR ) pentru ceea ce noua,participantii, ni se pare ca este ceva normal.Tin sa felicit in mod special pe IONUT NICA pentru cum a performat la acest megaturneu,pe cei doi de la Cluj de pe podium,respectiv GOGU si GARDULI pe care i-am cunoscut personal,cat si pe LULU pentru meciul din finala pe care l-a si castigat dupa un meci superspectaculos,dupa cum am auzit.Cam asta e tot ce am simtit nevoia sa punctez in linii foarte mari,desigur,si sa ne vedem cu bine la alte asemenea turnee.
PS: Daca cineva a filmat finala rog sa o posteze pe forum,am auzit ca merita toti banii.Multam