D
dantim
Guest
Simpaticule ,tu daca ai schimba fata aia de pe rever (care este interzisa) ai da marunt din buze ca si crapul ala ce il ai in brate:lol:mai bine te abtineai)
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Simpaticule ,tu daca ai schimba fata aia de pe rever (care este interzisa) ai da marunt din buze ca si crapul ala ce il ai in brate:lol:mai bine te abtineai)
Ok, Emi!Catre Sorin Botirca.Se pare ca sunt din ce in ce mai multe propuneri de regulament in ultima vreme.Sorine anul trecut ai deschis un post f interesant numit ,,Propuneri pt viitorul amatur,, ,cred ca ar fi nevoie de asa ceva si anul acesta si ar fi frumos ca si de data aceasta ca tot tu sa-l deschizi si sa-l gestionezi, si pe prima pagina rezerva ca la turnee inscrieri unde sa se faca o ordine de zi cu propunerile facute pe parcursul discutiilor si aceasta sa se ia in discutie la sedinta de sfirsit de an.Cu ordinea de zi daca nu gasesti pe cineva sa te ajute (daca este cineva deja) pot sa fac eu lucrul acesta.
Cred ca multi dintre amaturi asteapta asa ceva.Multumesc.EMI
Din pacate, fisierul cu finala are probleme si nu poate fi vizionat!finala la amatori??
Felicitari Liviu dar cred ca mai in dezavantaj a fost Cosmin,pai tu cu iarba aia si servici cam din mina.Sincer m a suparat servele pe la spate,este un viitor al tenisului ca si Andrei Miron fiul meu pe care il iubesc enorm,va pup :thumbup:
- - - Actualizat - - -
Sa nu mai spun ca in superioare cu cine credeti ca am jucat? :clap:
Domnu' Dan,dupa cum spune vechiul proverb:"Dupa razboi multi viteji se-arata",trebuia sa imi spuneti de la București ca servesc din mana,iar cu "iarba" este o arta de a juca!:crazy:Felicitari Liviu dar cred ca mai in dezavantaj a fost Cosmin,pai tu cu iarba aia si servici cam din mina.
Cosmin serveste si joaca curat![]()
Daca Nea Ovidiu era mai tinar cu 20 de ani poate ar fi jucat semifinala la open.Imi pare rau insa intre iarba domnului Pitac si iarba dvs este o mare diferenta!!! (nu doar de material ci si de mana, varsta, atac etc..) Nu puteti compara meciul cu domnul Pitac! Insa nu conteaza asta prea mult! Cel mai bun a castigat si nu am putut spune decat felicitari!![]()
Vericule tu ai avut treaba doar cu iarba mea chiar ai avut probleme hahahaEu nu am treaba cu iarba ta si nici cu serviciul tau Liviule dar tu ai zis de serviciul lui Cosmin ,dupa cit imi aduc eu aminte de meciul jucat intre noi parca eu am cistigat oricum felicitari pentru locul 1.![]()
Nu vericule ,cu lumina si a doua oara cu condensul,dar vezi ca o sa imi ascut coasa sa iti tund iarbaVericule tu ai avut treaba doar cu iarba mea chiar ai avut probleme hahaha
aș avea o întrebare legata de poza a 6-a privind de jos în sus: era bere în pantoful din m?na dreapta...?