mironliviu
senior
Nu este pantof,este un adidas,iar cel care-l tine este un campion!

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Un mare campion care te-a invatat trucul cu udatul mingii cand servesti cu iarba?Nu este pantof,este un adidas,iar cel care-l tine este un campion!![]()
Cat a fost scorul in eliminatoriu?3-o pentru tine ca nu mai tin minte.Facand abstractie de trucul ieftin cu mingea uda(de trei ori) ai jucat foarte bine.Succes la turnee.Se pare ca va marcat scorul din eliminatorii,respectele mele!:crazy:
Vrei sa spui ca Lulu (Roman) l-a invatat "trucul"...!? Lulu nu prea stie ce scrie unul altul, dar am vb cu el si in afara ca nu este adevarat,...nu-ti mai zic ce mi-a spus.Un mare campion care te-a invatat trucul cu udatul mingii cand servesti cu iarba?
Vrei sa spui ca Lulu (Roman) l-a invatat "trucul"...!? Lulu nu prea stie ce scrie unul altul, dar am vb cu el si in afara ca nu este adevarat,...nu-ti mai zic ce mi-a spus.
Apropo, cine te-a invatat trucul cu servele?...ba e serva la mine, si din nou, ba e serva la mine, ba cand incepe setul se repeta. Asa am patit eu cu tine, draga Cristi, martorii de pe tuse iti confirmau ca gresesti, ca uiti etc si tu te facea-i ca ploua, zicea-i ca-s brasoveni,...culmea ca nu era nici unul (din cei ce-ti limpezeau mintea).
Tu esti un jucator bun si nimeni nu contesta asta, chiar daca regulamentul inainte de turneu te incadra la open...daca nu ai stiut iti spun ca erai "OW" in clasament, acum esti "AW" poz.936 . Nu mi-a scapat acest aspect, dar am tacut, in schimb (acum) nu mi se pare corect sa faci afirmatii gratuite (ai probe?).
Daca Nea Ovidiu era mai tinar cu 20 de ani poate ar fi jucat semifinala la open.
Bravo nea Ovidiu meriti un premiu special din partea Amaturului
- - - Actualizat - - -
Chiar propun un premiu special pentru el (jucatorul anului)pentru ca merita a jucat doua semifinale la virsta lui si cu probleme de sanatate.
Sa ne traiesti nea Ovidiule 100 de ani si,a am uitat ca ai jucat si o finala cu mine de turneu A si am baut o bere inainte sa jucam.
Toata stima si tot respectul.![]()
despre domnul știu ca e „campion”, de altfel i-am și „dedicat” 4 versuri...Nu este pantof,este un adidas,iar cel care-l tine este un campion!
Dupa varsta dumneavoastra, domnule "adimucu", ar trebui sa cunoasteti faptul ca substantivul "adidas", "inventat" de pe vremea 'raposatului", a avut semnificatia generica de "pantof sport"...nu cred ca va este straina expresia, foarte raspandita la acea vreme, dar si in vremurile actuale, de "adidasi puma", "adidasi romica' ( firma bulgareasca ce copia modelele "puma"), sau "adidasi nike" etc...dupa câte știu eu, cuv?ntul „adidas” este numele unei marci, iar ca substantiv comun (un adidas...., doi adidași, mai mulți adidași) a fost folosit în limba româna, desi nu e cuv?nt românesc, doar într-un singur caz: pentru a desemna pulpele de pui congelate (sau labele cu gheare, nu mai știu exact, oricum erau mai multe într-o punga și oamenii stateau la coada sa le cumpere)
1) Chiar te rog sa spui ce a zis Roman.Vrei sa spui ca Lulu (Roman) l-a invatat "trucul"...!? Lulu nu prea stie ce scrie unul altul, dar am vb cu el si in afara ca nu este adevarat,...nu-ti mai zic ce mi-a spus.
Apropo, cine te-a invatat trucul cu servele?...ba e serva la mine, si din nou, ba e serva la mine, ba cand incepe setul se repeta. Asa am patit eu cu tine, draga Cristi, martorii de pe tuse iti confirmau ca gresesti, ca uiti etc si tu te facea-i ca ploua, zicea-i ca-s brasoveni,...culmea ca nu era nici unul (din cei ce-ti limpezeau mintea).
Tu esti un jucator bun si nimeni nu contesta asta, chiar daca regulamentul inainte de turneu te incadra la open...daca nu ai stiut iti spun ca erai "OW" in clasament, acum esti "AW" poz.936 . Nu mi-a scapat acest aspect, dar am tacut, in schimb (acum) nu mi se pare corect sa faci afirmatii gratuite (ai probe?).
Esti sigur? Intreaba-l pe Miron?Eu am fost pe margine! Fara suparare pentru nimeni dar ceea ce spune domnul Gelu legat de serva (s-a vazut ca nu prea va placea serva dl. Gelu si tineati cu tarie cand setul ajungea la avantaje sau aproape de finalul unui set strans, in punctele importante ale meciului ca serva este la dvs.) este adevarat! Legat de serva uda daca mingea chiar era uda se putea relua punctul dar am fost prezent si la meciul cu dl. Miron si nu am auzit ca dvs. sa fi spus ca serveste cu mingea uda! Doar o parere din afara! Nu vreau sa supar pe cineva!
Daca tu asa interpretezi,eu am vrut sa spun altceva.Un jucator fara experienta nu stie trucuri din astea.Cu o pagina in urma este o imagine semnificativa din care am dedus ce am scris.Vrea sa zica ca " o uda" si domnul Roman!![]()