AmaTur: Turneu A+ Cupa AMATUR Romania - Turneu A+, Topoloveni, 12 oct 2013

Deja circa 91 de înscriși A+O, la nici 48 de ore de la lansarea topicului...
E frumos când te pregatești de sarbatoare :-)
Ma bucur ca m-ati scutit sa-i numar eu. O sa publica o lista cu cei inscrisi in ordinea clasamentului actual, dar clasamentul se va schimba probabil la inceputul lunii octombrie si va schimba putin ordinea celor inscrisi.
Va reamintesc ca la un turneu A+ ordinea de inscriere este cea data de clasamentul Amatur la zi!

Cu scuzele de rigoare, eu am îndraznit numai sa-mi exprim bucuria. Dar vad ca e mai bine daca amaturiștii de rând își pastreaza calmul, liniștea și silențiozitatea în aceste zile mai agitate pentru seniori și cei cu experiența - și nu numai în topicurile pline de agitație, dar și în cele de concurs. OK, nicio problema.
Scuze, daca V-am suparat.
Cu respect:
pali
Ma bucur ca m-ati scutit sa-i numar eu. O sa publica o lista cu cei inscrisi in ordinea clasamentului actual, dar clasamentul se va schimba probabil la inceputul lunii octombrie si va schimba putin ordinea celor inscrisi.
Va reamintesc ca la un turneu A+ ordinea de inscriere este cea data de clasamentul Amatur la zi!

Cu scuzele de rigoare, eu am îndraznit numai sa-mi exprim bucuria. Dar vad ca e mai bine daca amaturiștii de rând își pastreaza calmul, liniștea și silențiozitatea în aceste zile mai agitate pentru seniori și cei cu experiența - și nu numai în topicurile pline de agitație, dar și în cele de concurs. OK, nicio problema.
Scuze, daca V-am suparat.
Cu respect:
pali
Nicidecum remarca mea nu era altfel. Eram chiar bucuros ca nu-mi gasesc timp sa-i numar si cineva a facut asta fara sa o cer. Multumesc frumos!
Eram usor ingrijorat ca nu pot posta deocamdata o lista in asteptarea noului clasament.
Am vorbit acum 2 minute cu Florin si mi-a comunicat ca va posta in aceasta seara sau cel tarziu maine un clasament actualizat care sa ramana valabil pana la turneu, iar urmatoarea actualizare va avea loc dupa data disputarii turneului A+ de la Topoloveni.
Cu consideratie pentru dvs. si toti cei care isi aloca timp pentru a parcurge toate topicurile de pe forum! O faceam si eu acum 2-3 ani, dar din pacate, timpurile acestea sunt trecute!
Toate cele bune!

Ultima editare:
Cristescu Cristian - Amatori, București
Jaouir Khaled - Amatori, București
Sandescu Florin - Amatori, București
Mocanu Marius - Amatori, București
Tudor Emil - Amatori, București
Clapa Danut - Amatori, București

Lungu Cosmin
Durdun Gheorghe
Marinescu Razvan
Boaca Valentin
Uta Adrian
Rada Catalin
Filimon Bogdan
Cionoiu Cristian
Dumbrava Nicolae
Fodoran Cosmin
Popescu Valentin
Zamfir Ionel
Tanase Horia -toti la open
Popescu Valentin, Zamfir Ionel si Tanase Horia au drept de joc la Amatori! Vreti la Open sau la Amatori?
Nu uitati ca Durdun si Fodoran nu au drept de joc!

Back
Sus