AmaTur: Turneu B "Cupa Anului Nou", Botoșani - 05.01.2019

Cu părere de rău trebuie să mă retrag din concurs : Popescu Doru - Viorel. Organizarea concursului pentru ca totul să meargă bine este mult mai importantă decat participarea mea, deși mi-aș fi dorit tare mult să joc.

Deocamdată ptr. categoria E/O : STOP INSCRIERI . Numărul maxim de locuri sa ocupat. Cu părere de rău dar nu mai pot suplimenta locurile la această categorie. Mulțumesc ptr. ințelegere.

In jurul orelor 21:30 vor fi afișate grupele la cele 2 categorii de joc. Eventualele modificări vor fi făcute maine dimineață . Vă doresc tuturor o seară plăcută.

Grupe inferioare Elite/Open
1Hasna CosminAvram GabrielZamfiroaia SorinVlaisan VasileMahu BogdanGrosu AlexandruSofian Corneliu
2Ursulean FlorinAlbu CatalinPolocoser CristianMorosan MarianUrsulean VasilePascu MariusChiriac Marius
[td="width:15"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD]

Ultima editare:
Grupe inferioare Avansați/începători
1Donisan CostelMargineanu FlorinBrandusan LucianAluculesa RaduVlaisan GeorgicaZmau Silviu OvidiuAparaschivei Bogdan
2Lucic CorneliuDaraba GabrielSpircu AlexandruAlexandru LiviuStavarache FlorentinFroicu DanutGoleanu Remus
3Robu MihaiUrsulean DanielCervicescu LaurentiuGavrilei ConstantinUreche IoanDanila Eduard CristianJurgiu Marian
4Ilie AurelianAparaschivei MarcelPohaci ClaudiuPoturu IoanAvram MarianBaiceanu Bogdan
5Mesinschi RaduGagea MarianStefan NarcisCiurlica MugurelDretcanu IustinStefancu MihaiSapariuc Ioan
[td="width:15"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD][td="width:140"][/TD]

Ultima editare:
Back
Sus