AmaTur: Turneu B "Cupa Anului Nou", Botoșani - 05.01.2019

Multumim frumos pentru toate cele bune si frumoase!
Se vede ca puneti trup si suflet in acest sport ca sa iasa totul bine si de aceasta data ati reusit... BRAVOOO!!! LA MAI MARE!!! si LA MULTI ANI CU SANATATE!!!

Astăzi am inmanat personal colegului Polo de la Suceava 1 husă de culoare roșu cu negru ce conținea o paletă și un prosop de culoare galbenă ce-i aparțineau . Mai am in custodie 1 husă de culoare verde cu negru ce conține o paletă și un lemn de paletă. Vă rog să luați legătura cu mine ptr. a intra in posesia lor. Vă salut.

Am gasit si posesorul celei dea doua huse , colegul nostru Ursulean de la Straja. Sambata 12.01. o vom lasa la Salcea la Morosan Marian iar ulterior o va lua colegul nostru de la el. Toate cele bune.

....La mai multe turnee sa atrag atentia la un aspect si anume la serviciul de mana!!!!!Sa stiti ca in momentul in care am spus asa ceva vreunui jucător am primit un zâmbet fals....desconsiderator...ca si cum as fi mințit eu....nu este corect...nu mai stiu jucătorii de fail-play...etc...

Bogdan, regulamentul nu prevede ca n-ai voie sa servesti de mana, se poate atentiona acest lucru (mai ales daca este prezent si un arbitru) dar nu-l poti obliga. Chestiunea tine doar de fairplay. Cred ca stiu la cine te referi dar sa stii ca uneori unii jucatori "nu doresc neaparat" sa serveasca de mana, NU STIU altfel s-o faca. In acest caz chiar n-ai variante. :drunk: Daca nu poate, nu poate. Poate si ca nu-i in stare sa poata invata. Nu se pot adapta. Se-ntampla. Nu fi suparat.
De apreciat efortul d-lui Popescu de a face in fiecare luna concursuri, ma gandesc ca acei jucatori prin straduinta si participare vor reusi sa-nvete si sa serveasca. Chestiune de timp.

Respect.

Back
Sus