AmaTur: Turneu A+ "Cupa Ardealul", Bistrița - 07.07.2018

Gabriel Iacob , Iași, Open

Trimis de pe al meu Vodafone Smart ultra 6 folosind Tapatalk

Birtalan Robert - elite - Oradea
Birtalan Laszlo - open - Oradea

Nu inteleg de ce e asa mare discrepanta intre numarul de locuri la avansati si elite, din moment ce incrierile sunt cam pe dos, ca sa zic asa.

Astea-s turneele mai reprezentative (pentru mine) din care reiese ca avansatii sint mai numerosi decat elitistii:

http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Turnee.php?locs=Bistrița
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Turnee.php?locs=Reghin

sau chiar in general la A+: http://www.amatur.ro/tenisdemasa/Turnee.php?ctg=Aplus

Dar stiind ca nu seamana unele turnee cu altele, mi-am pastrat rezerva de a modifica numarul de locuri dupa cateva zile, dupa ce vad cat de cat in ce directie se merge.
Prima modificare am facut-o deja, o mai fac si pe a doua si cam atat ... mai mult nu se poate:

Elite: 60 locuri, 10 mese
Avansati: 66 locuri, 11 mese (pe o laterala incap 5 mese)

Open: raman 42 pe 7 mese
Incepatori: 24 pe 4 mese

Cateva precizari pentru cei care n-au mai fost la Bistrița sau care au uitat:

- in luna iulie va fi destul de cald, chiar si la noi;
- exista doar lumina artificiala, becurile se vad destul de bine in cele doua poze din primul post; la un turneu international pentru juniori le-am vazut mergand pe toate, dar in general vreo 4-5 nu functioneaza (in partea stanga a salii);
- sint 4 geamuri (mici de tot) in spatele salii si o usa glisanta la intrare - daca se deschid toate e OK dar unii se plang ca-i curent; in plus exista doua ventilatoare pe laterale, sub tavan ... si cam atat cu aerul conditionat;
- taraflex pe jos;
- o toaleta pentru femei si una pentru barbati, fara vestiare;

N-am mai fost cam demult la antrenament, dar din cate imi aduc aminte se joaca in conditii foarte bune in general, cu 5 mese pe rand, dar la turnee unde toata lumea striga Stop este recomandat sa fie doar 4.

Cateva precizari pentru cei care n-au mai fost la Bistrița sau care au uitat:

- in luna iulie va fi destul de cald, chiar si la noi;
- exista doar lumina artificiala, becurile se vad destul de bine in cele doua poze din primul post; la un turneu international pentru juniori le-am vazut mergand pe toate, dar in general vreo 4-5 nu functioneaza (in partea stanga a salii);
- sint 4 geamuri (mici de tot) in spatele salii si o usa glisanta la intrare - daca se deschid toate e OK dar unii se plang ca-i curent; in plus exista doua ventilatoare pe laterale, sub tavan ... si cam atat cu aerul conditionat;
- taraflex pe jos;
- o toaleta pentru femei si una pentru barbati, fara vestiare;

N-am mai fost cam demult la antrenament, dar din cate imi aduc aminte se joaca in conditii foarte bune in general, cu 5 mese pe rand, dar la turnee unde toata lumea striga Stop este recomandat sa fie doar 4.
Imi cer scuze Florine ca intervin dar precizarile tale nu au fost indestulatoare si "as dori" o informatie care ma intereseaza personal.Hartia igienica e aspra sau fina "tip" Zewa cu miros de levanțica.Sau mai bine trec eu vineri pe la "Paleta de Argint " si verific singur , si o sa si probez.
Multumesc.

P.S.Tratati acest post cum doriti ,pentru cei ce inteleg este clar,iar pentru ceilalti o sa revin cu lamuriri.:D

Back
Sus