AmaTur: Turneu A+ "Cupa Ardealul", Bistrița - 07.07.2018

Se inscrie Polocka Stefan/Open si Losonczi Denes/ Amatori ambii din Sangeorgiu de Padurer

Din cateva calcule foarte simple care au insotit ultimele turnee A+ ,si finale (competitionale) ma rezum sa fac si pentru acest turneu un calcul aproximativ de probabilitate de participare.

ELITE 42 de locuri disponibile.In clasamentul la zi avem primi 100 de elitisti pana la locul 138.
Pronostic .ultimele locuri ocupate la Elite vor fi din clasament intre pozitia 90 si 120.

Open 42 de locuri disponibile.In clasamentul la zi avem primi 100 de openisti pana la locul 245.
Pronostic . Ultimele locuri ocupate la Open vor fi din clasament intre pozitia 180 si 220

Avansati 72 de locuri disponibile .In clasament la zi avem primi 100 de avansati pana la locul 552.
Pronostic .Ultimele locuri ocupate la Avansati vor fi din clasament intre pozitia 600-700.

La incepatori e prea complicat calculul :D dar undeva pe la 1100-1200.

Cei care se afla departe de aceste locuri vor umple doar listele de asteptare si atat.

Se pare ca la ora actuala pronosticurile mele se apropie de adevar la 3 categorii si la ceea de a 3 se pare ca multi au evoluat si au devenit Openisti :D

Elite locul 42 e ocupat de clasament 96 si locul 60 dupa suplimentare e ocupat actualmente de 307 dar o sa scada sigur sub 200

Open locul 42 e ocupat de 277 dar sigur o sa mai scada cel putin inca 30 de locuri

Avansati locul 66 e ocupat de 1827 dar cum spuneam se pare ca o parte au emigrat la open dar totusi cred ca va scadea pe la 1000.

Incepatori locul 24 e ocupat de 1398. si va mai scadea 100 de locuri.

Buna ziua domnule Apian, vazand interesul mare pt turneu si faptul ca multi jucatori care vor dori sa fie acolo (printre care si eu)nu vor prinde loc, vroiam sa intreb daca o varianta a turneului in doua zile nu cred ca este posibila, adaugarea celui de al -7 lea jucator in fiecare grupa nu este posibila? zic tinand cont ca nu sunt grupe superioare ci direct eliminatorii,acum intradevar inferioarele vor dura cred in medie cu 1,30h in plus dar si fiecare jucator un meci in plus...multumesc.

Acelasi sistem pentru toti domnule Popa inclusiv incepatori!!!

Totuși se observă că adăugarea unui jucător la fiecare grupă ar ?rezolva? doar listele de așteptare de la 2 categorii, Elite și Avansați. OPEN și începători, nu. Deci, cum ar trebui procedat?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nu mi se pare corect ce se intimpla,un jucator de la open de pe locul 380-390 nu poate juca iar un jucator de pe locul 1000-1100 poate juca, ori la avnsati ori la incepatori.Asta s-a intamplat datorita faptului ca a aparut peste noapte si categoria incepatori . Nu mi se pare corect ca un incepator de pe locul 1100 ce are 3-4 turnee la activ sa joace,iar altul care a fost la o gramada de turnee de peste 10 ani,(130 turnee) si este pe locul 390 la open sa nu joace.Este cea mai mare prostie care a aparut in amatur la ora actuala.
Trebuiau impartite locurile dupa clasament pt.3 categorii iar incepatorii sa mearga la turnee A sa creasca in clasament cum am facut si noi la randul nostru.Nu mi se pare corect ca eu din judet de pe locul 390 sa nu pot participa la turneu ,iar un incepator de pe locul 1100 din BUCURESTI (ex) sa poata participa.Ar trebui gandita mai bine problema asta...sau poate eu am avut ghinionul sa trec la open luna asta,si trebuie sa fiu pedepsit ,ca daca nu..... ,eram printre primii 10 la avansati.Poate se iau masuri pt.viitor !!!!

Nu se pot face grupe de 7, in schimb cred ca voi renunta la grupele superioare si la Avansati/Incepatori si atunci mai incap 2 grupe la open ... o sa anunt mai tarziu, cand ajung la calculator.

Back
Sus