mateidumitru
maestru
Multumesc organizatorilor pentru ca ne-au oferit acest turneu. A fost frumos, m-am simtit bine. Daca n-ar fi netzurile si tusurile as mai trai o viata.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumim mult, Cristi!
Istrate Cristian -București, temerar openist, glorie ! Alba te va primi cu bratele deschise , triumfator sol al ....sportului cu mingea de plastic. Felicitari!![]()
Pacat ca vine Craciunul si nu PasteleMulțumim Cătălin pentru gestionarea turneului...
Pacat ca vine Craciunul si nu Pastele).
Felicitari tuturor participantilor !
Felicitari organizatorilor pentru desfasurarea foarte buna a turneului .
As vrea sa subliniez ca este primul turneu la care vad ca pe medalii, pe langa ca sunt superbe, scrie data si numele turneului.
Poate nu ar fi rau ca pe viitor in Amatur pe toate medaliile sa fie inscriptionate obligatoriu data si numele turneului.
Este primul turneul la care participi tu, in care vezi pe medalii...As vrea sa subliniez ca este primul turneu la care vad ca pe medalii, pe langa ca sunt superbe, scrie data si numele turneului.
La toate turneele pe care le-am ținut în Reșița am scris numele turneului și data, indiferent că a fost A sau B.