AmaTur: Turneu A "Cupa Banatului Montan", Reșița - 27.10.2018

Multumesc organizatorilor pentru ca ne-au oferit acest turneu. A fost frumos, m-am simtit bine. Daca n-ar fi netzurile si tusurile as mai trai o viata.

Istrate Cristian -București, temerar openist, glorie ! Alba te va primi cu bratele deschise , triumfator sol al ....sportului cu mingea de plastic. Felicitari!:pride:

Cinste lui pt. efortul si tenacitatea bunului nost' prieten Cristi Istrate! O sa-i sugerez sa isi deschida un blog cu denumirea ,, Am fost acolo" de unde noi amaturistii sa putem consulta review-urile lui, ne-ar fi sigur de folos, Cristi este un om fin, atent la detalii.

Salutare tuturor, după ultimul turneu la Reșița in care am câștigat ambele grupe , din păcate am plecat intempestiv datorat mijlocului de locomoție care sa încăpăț?nat să plece la ora stabilită și eu cu bagajul la spinare a trebuit să prind cel mai bun prieten al meu... trenul. De ce sa vă mint el nu mă lăsa la greu. Acum a venit ziua revanșei și fără presiunea "prietenului" meu am jucat relaxat și ca sa rimeze, am câștigat... experiența.... intr-o sala polivalenta superba și în compania unor jucători minunați. Singurul minus a fost friptura de scroafa care a fost foarte fibroasă , semn că sa încordat prea tare când și-a dat obștescul sf?rșit, și a rămas totuși prea "înțepenită" pentru gustul meu. Mulțumesc băieților din zona Carasului si zonelor adiacente, oameni cu totul deosebiti. Mulțumesc lui Sebi dar mai ales lui Caius un șofer excelent care mă dus dupa turneu într-o locație draga mie Băile Herculane unde am inoptat la hotel Cerna. Iar dimineața am plecat împreună spre Severin, iar acolo am comis-o din nou, câștig?nd și acolo find o premieră pentru mine să câștig 2 turnee după o zi pe alta. în încheiere le mulțumesc lui nea Gigi Spin, tizului meu Cristian Docan, Adi Veres si lui Dani că au avut un g?nd bun pentru mine. Mulțumim Cătălin pentru gestionarea turneului, va âmbrățișez pe toți. Veni Vini ... e poi ritorno.....

Felicitari tuturor participantilor !
Felicitari organizatorilor pentru desfasurarea foarte buna a turneului .
As vrea sa subliniez ca este primul turneu la care vad ca pe medalii, pe langa ca sunt superbe, scrie data si numele turneului.
Poate nu ar fi rau ca pe viitor in Amatur pe toate medaliile sa fie inscriptionate obligatoriu data si numele turneului.

Felicitari tuturor participantilor !
Felicitari organizatorilor pentru desfasurarea foarte buna a turneului .
As vrea sa subliniez ca este primul turneu la care vad ca pe medalii, pe langa ca sunt superbe, scrie data si numele turneului.
Poate nu ar fi rau ca pe viitor in Amatur pe toate medaliile sa fie inscriptionate obligatoriu data si numele turneului.

Felicitari, bine punctat...

La toate turneele pe care le-am ținut în Reșița am scris numele turneului și data, indiferent că a fost A sau B.

Back
Sus