Iepure Teodor Calin
cadet
Se retrage Iepure Teodor Calin Aiud
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
O intindere la spate ma forteaza sa ma retrag desi as fi vrut tare sa ajung.
Se retrag asadar:
Mandru Bogdan si Zbancu Leo
https://www.pensiunea-europa-resita.ro/Salutare tuturor, domne ce se intampla... imi place mult cand aud slagarul "din lipsa de transport ma retrag" ! ii anunt pe onorabili participanti la turnee ca s-a inventat trenul, la un moment dat era o minune a tehnologiei, sau cu microbuzul/autocar, acum... toti s-au nascut in masina si observ ca alt mijloc de transport le pute. va anunt ca se merge civilizat cu trenul sau cu microbuzul, am verificat personal, pasiune pentru tenis de masă sa ai. Acum am o intrebare pentru organizatori sau jucatori care cunosc.... unde ma cazez in Resita mai ieftin, astept sugestii...stima !
Avem și noi în Ardeal niște vorbe de duh și una sună cam așa:"Nu-i treaba măgarului de unde beau oile apă".Numai in filme mai vezi cazuri de gen, tragi in unul cad doi... asa ceva...
Salutare tuturor, domne ce se intampla... imi place mult cand aud slagarul "din lipsa de transport ma retrag" ! ii anunt pe onorabili participanti la turnee ca s-a inventat trenul, la un moment dat era o minune a tehnologiei, sau cu microbuzul/autocar, acum... toti s-au nascut in masina si observ ca alt mijloc de transport le pute. va anunt ca se merge civilizat cu trenul sau cu microbuzul, am verificat personal, pasiune pentru tenis de masă sa ai. Acum am o intrebare pentru organizatori sau jucatori care cunosc.... unde ma cazez in Resita mai ieftin, astept sugestii...stima !
Nu inteleg ce problema ai tu cu preferintele altora! Da, uite ca de ex mie-mi pute cu CFR-ul, care-i problema ta!? Lasa oamenii sa vina cu ce vor, sa se retraga daca asa considera... Scuze pentru OFF!
Avem și noi în Ardeal niște vorbe de duh și una sună cam așa:"Nu-i treaba măgarului de unde beau oile apă".
Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
Salutare tuturor, domne ce se intampla... imi place mult cand aud slagarul "din lipsa de transport ma retrag" ! ii anunt pe onorabili participanti la turnee ca s-a inventat trenul, la un moment dat era o minune a tehnologiei, sau cu microbuzul/autocar, acum... toti s-au nascut in masina si observ ca alt mijloc de transport le pute. va anunt ca se merge civilizat cu trenul sau cu microbuzul, am verificat personal, pasiune pentru tenis de masă sa ai. Acum am o intrebare pentru organizatori sau jucatori care cunosc.... unde ma cazez in Resita mai ieftin, astept sugestii...stima !