AmaTur: Turneu A Cupa Callatis 2011 Editia a II-a - 03 SEPTEMBRIE 2011

Domnul din imagine este ''vinovatul'' pentru pozele de mai sus.
Il ''pedepsim'' deconspirandu-l si multumindu-i frumos!

Cu regretul de a nu fi putut participa la acest turneu,adresez felicitari organizatorilor(Bravo Bila si Dragos,"DJ" Chiurtu si ca de obicei din "umbra" Fane Medeleanu !!),castigatorilor celor doua sectiuni care s-au dovedit a fi cei mai in forma in acel moment(a doua oara consecutiv cand "rechinul" este muscat de "ursul" de pe Tampa!Bravo Lulu),tuturor participantilor pentru contributia adusa la reusita deplina a turneului.O remarca in plus pentru performanta "pescarusului"Sucuri,Bravo tinere!Este meritul tau dar si al colegilor tai de antrenament de la malul marii!Mangalia,CHAPEAU!

multam! imi place mai mult incognito :), am pus o droaza de poze (124) dar cine stie cunoaste si face diferenta dintre o poza si o fotografie, totusi cea cu dragos in genunchi arbitrand nu trebuia stearsa- dar e parerea mea.....

Nu a fost stearsa nici o poza.
Din contra, am admirat arta fotografului pe care il si felicit pentru ce a realizat.

Scuze pt off topic,unde se joaca tenis in Mangalia si Constanța? De luni pana miercuri seara voi fi in zona si as vrea sa joc cateva seturi ...

Back
Sus