Zosim1
organizator principal
Impresionanta munca pe care o depuneti pentru a tine informatiile cat mai actualizate in folosul nostru. Felicitari si putere de munca in continuare.
Va rog, in masura posibilitatilor timpului dumneavoastra sa updatati postarea de mai sus cu clasamentul in timp real. Diferentele sunt semnificative. In partea superioara au aparut jucatori proaspat retrogradati (unii deja s-au inscris, e posibil sa o mai faca si altii) si automat imping in jos toate inscrierile. Iar de la mijloc in jos sunt destul de mari miscari de trupe deoarece au fost o multime de turnee care s-au desfasurat si foarta multa lume si-a completat grila. Numai un clasamant updatat poate sa arate care este situatia reala si daca turneele de saptamana aceasta pot schimba semnificativ situatia.
Inca o data felicitari pentru efortul depus.
Am primit azi f.multe rugaminti cu aceasta updatare,si am vb cu Marcel,care se ocupa de centralizarea inscrierilor si va posta un provizorat cat de curand.
Multumesc de aprecieri,intradevar sunt eforturi mari depuse ,dar exista o echipa in spate care se ocupa fiecare de bucatica lui ca sa iasa totul asa cum am stabilit.Sper sa aveti ocazia sa ii cunoasteti pe toti la Alba Iulia.