AmaTur: Turneul Campionilor "Cupa Centenar", Alba Iulia - 03.11.2018

Gheorghe Nicolae - Călărași - marime tricou XL . Va rog sa ii dati si tricoul meu, marimea XXL, lui Nicu. Multumesc.

Diplome Campioni Județeni AmaTur 2018

Diplome Campioni Județeni AmaTur 2018

[table="width: 400"]
[TR]
[TD]Elite
[/TD]
[TD]Open
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Avansați
[/TD]
[TD]începători
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Săptăm?na viitoare, după publicarea Clasamentului Amatur la 01.11.2018, Diplomele intră în proces de "post-producție" pentru a fi individualizate.

Din Bacău cu parere de rău se retrage echipa :Rojnita Sebi .Ticu Dorin si Braniste George .motiv lipseste Ursulescu Ioan Stanga (mascota noastra)

S-ar putea sa fie ceva probleme in legatura cu marimea tricourilor. Din experienta mea, marimea M - tricou Donic este mult mai mare decat M - Yasaka. Nu este tarziu daca s-ar da tabelul cu dimensiunile in cm practicat de firma respectiva.

S-ar putea sa fie ceva probleme in legatura cu marimea tricourilor. Din experienta mea, marimea M - tricou Donic este mult mai mare decat M - Yasaka. Nu este tarziu daca s-ar da tabelul cu dimensiunile in cm practicat de firma respectiva.

Nu este tarziu pentru ce?:)

Tricourile brand-urilor din tenisul de masa vin in marea lor majoritate de la cateva fabrici de textile,via Pakistan,China,India,Bangladesh si in functie de sarja ,model ,material ,croie ,etc, dimensiunile pot sa difere oarecum.Asa este ,eu personal am de la mai toate brandurile si oscilez intre 3 masuri ,L,XL si XXL si la unele L imi e larg si la altele XXL este stramt.O parte din tricouri sunt in depozit in Romania deja,o parte sunt pe drum si o parte sunt inca in depozit in Germania.A fost imposibil sa gasim un singur model intr-un timp asa de scurt ,la culorile dorite si la marimile estimate pe o parte si o parte confirmate ,si sa ne si incadram intr-un buget oarecare.De aceea am ales varianta sa comandam o cantitate mai mare si celor mai norocosi sa reusim sa le si schimbam pe marimea potrivita.Bugetul tricourilor si a imprimarii lor depaseste cu mult incasarile Turneului.
Din acest motiv ne cerem scuze anticipat celor carora marimile cadourilor noastre nu se potrivesc intrutotul.

P.S.Este posibil ca din lista de acuma sa pice 20-30 de XXL si sa intre 20-30 de M si atunci sa vezi bucurie pe cei care vor primi tricou nu cu o marime nepotrivita ,ci cu 3-4.Este o problema foarte greu de gestionat in acest sistem de actualizare a listelor pe ultima suta de metri.Dupa ultima actualizare fata de ce am comandat deja am facut o comanda suplimentara de 40 de tricouri.Speram sa avem majoritatea potrivita.

P.S.Nea Mihai aceasta este cea mai marunta problema in gestionarea evenimentului si nu ne-am permis sa ii alocam mai mult de cateva zeci (sute)de ore pana acuma si mai trebuie sa ii mai aloc cateva zeci pana ajung in plasele cu cadouri .

Daca tot a tras semnalul de alarma cu o posibila problema marunta ,vreau sa semnalez o problema care ma roade cel mai tare in ultimele 48 de ore si acesta comunitate poate sa gaseasca o solutie rapida si sa vina in sprijinul nostru.

Ultimul transportator care trebuia sa incarce 2 paletii cu mese de la fabrica de mese de tenis din Germania nu a mai putut si am ramas cu cei 2 paleti inca neincarcati ,care contin 19 mese din necesarul turneului si nu reusesc sa gasesc un transport rapid (Luni sau cel tarziu marti dimineata ,ca de miercuri sunt strazile inchise pe europa pt camioane).Stie cineva sau are cunostiinta de un transport din zona de nord ,cod D-99994 pt 1,2 tone sau 2,4 .
Va rog sa ma contactati telefonic 0040747630959 EMI Multumesc.

Felicitări dl Zosim pentru tot ce faceți!

Multumesc de aprecieri.Eu fac parte dintr-o echipa mare si inimoasa care incearca sa pregateasca acest eveniment.O sa tramsmit felicitarile dumneavoastra intregi echipe care merita pe deplin pentru eforturile depuse pana acuma si sigur o sa ii motiveze incontinuare sa obtinem un rezultat pozitiv.
Multumesc in numele echipei.

Update!

Update!

Nu uitați!

Ultima înscriere conform Clasamentului AmaTur - Luni 29.10.2018, ora 21,00;

- ultima înscriere Luni 29.10.2018, ora 21,00;

Ultima retragere nepenalizată cu 2 puncte Joi 01.11.2018, ora 21,00;

- ultima retragere Joi 01.11.2018, ora 21,00;

Grupele se vor afișa pe forum Vineri 02.11.2018, ora 12,00;

- grupele se vor afișa pe forum Vineri 02.11.2018, ora 21,00;

Am decalat cu 9 ore momentul postării grupelor inferioare pe forum, deoarece în mapa de prezentare a Turneului Campionilor pe care o vor primi participanții la înscriere se vor regăsi și Foile grupelor inferioare, Fișele meciurilor și un model de Foaie de arbitraj, pentru ca fiecare participant să aibă sub ochi, pe foaie, momentul când urmează să joace și momentul când urmează să arbitreze.
Orice retragere după data de Vineri 02.11.2018, ora 12,00; se va penaliza cu 3 puncte - Nemotivat.

Important!

Important!

Pentru ca informațiile provenite de la Organizatorii Tehnici implicați în gestionarea Turneului Campionilor "Cupa Centenar" să ajungă în condiții optime la amaturiștii care vor urmări evenimentul de acasă pe www.tenisdemasa.ro, în paralel cu www.amatur.ro și www.cupacentenar.ro, topicul turneului se va închide în perioada Vineri 02.11.2018, ora 12.00 - Duminică 04.11.2018, ora 13.00, singurile postări aparținând celor 4 Organizatori Tehnici:
1. Elite - Florin Apian;
2. Open - Pali Tokos;
3. Avansați - Marcel Giosan;
4. începători - Claudiu Vela.​

?n același timp, se va deschide un Topic distinct "Turneul Campionilor" unde toată lumea va putea posta fotografii, filme, încurajări, felicitări, etc., urmând ca după terminarea Turneului cele două topic-uri să fie unite într-unul singur pentru a fi adevărata oglindă a evenimentului.
Vrem, cu această abordare, ca "filmul" turneului - expresie cu care ne-a obișnuit Pali - să fie foarte ușor de urmărit de acasă, iar rezultatele LIVE să poată fi accesate pe forum cu un singur "refresh" fără a derula mai multe pagini.
Mulțumim de înțelegere!

Hm... Măruntă sau nu, problema asta cu mărimea tricoului trebuie rezolvată în cele mai mici detalii. Dacă nu îmi vine bine tricoul, va fi un fiasco acest turneu. Eu am dat din timp mărimea, asa că, EMI, e treaba ta să mi se potrivească. Dacă trebuie, trimit și un mulaj cu rotunjimea burții. 😁 Uneori zicala aceea cum că "tot ce e gratis și dulce e bun" pare desuetă. Sau neadaptată rigorilor concurenților din Amatur. Așa că, treaba ta, dar s-ar putea ca acest detaliu să facă diferența... A... Era sa uit, te rog sa fie mai lărguț la g?t, că nu mă prind bine cele str?mte. Și o ultimă dorință:dacă s-ar putea să nu fie făcute în Pakistan, te rog. Am văzut ca Marius copil ca întra în finală azi cu Federer cu un mizuno făcut acolo și în meciul cu Zverev l-a incomodat puțin la rever. Iar au vreau să mă bazez pe lovitura asta...?mpinsă cu iarba.

Foto, Video, Mesaje, întrebări, Răspunsuri, etc.

Foto, Video, Mesaje, întrebări, Răspunsuri, etc.

Pentru ca informațiile provenite de la Organizatorii Tehnici implicați în gestionarea Turneului Campionilor "Cupa Centenar" să ajungă în condiții optime la amaturiștii care vor urmări evenimentul de acasă pe www.tenisdemasa.ro, în paralel cu www.amatur.ro și www.cupacentenar.ro, topicul oficial al turneului se va închide în perioada Vineri 02.11.2018, ora 12.00 - Duminică 04.11.2018, ora 13.00, singurile postări aparținând celor 4 Organizatori Tehnici:
1. Elite - Florin Apian;
2. Open - Pali Tokos;
3. Avansați - Marcel Giosan;
4. începători - Claudiu Vela.​

?n acest timp, toate postările utilizatorilor (fotografii, filme, încurajări, felicitări, întrebări, răspunsuri, etc.) se vor face în acest Topic, urmând ca după terminarea Turneului cele două topic-uri să fie unite într-unul singur pentru a fi adevărata oglindă a evenimentului.
Vrem, cu această abordare, ca "filmul" turneului - expresie cu care ne-a obișnuit Pali - să fie foarte ușor de urmărit de acasă, iar rezultatele LIVE să poată fi accesate pe forum cu un singur "refresh" fără a derula mai multe pagini.
Mulțumim de înțelegere!

buna ziua si bun gasit tuturor.cei care ma cunosc de mai multi ani stiu ca nu fac pact cu nimeni.pentru ca unii amesteca trairile din viata de zii cu zi ,cu trairile din sport au hotarat sa se retraga ma vad nevoit sa ma retrag si eu.prieteni sunt greu de facut.prieteniile sunt grele.sa ma ierte in primul rand butelie ca nu ma tin de promisiune si mai apoi organizatorii.dumitrescu cornel elite.sa va revedeti cu bine !

Back
Sus