AmaTur: Turneul Campionilor "Cupa Centenar", Alba Iulia - 03.11.2018

Se retrag de pe lista de asteptare, ELITE, Valeanu Vlad si Valeanu Cosmin - Bacău.

Incredibil !Aproximativ 230 persoane sunt pe lista de asteptare!!!Pfoaaaa!!!

Afișul Turneului Campionilor "Cupa Centenar"

Afișul Turneului Campionilor "Cupa Centenar"

Pentru ?mpătimiții rețelelor de socializare, Claudiu a postat pe Facebook Campionii Județeni pentru fiecare județ în parte.
Intrați cu încredere pe pagina de Facebook AmaTur Romania și dați share la postul în care sunteți nominalizați sau unde aveți un prieten nominalizat.
https://www.facebook.com/AmaTurRomania/

Emil, pentru mine cauta, te rog un tricou între M și L.

Am inteles sa traiti.Deci cu indicativul ML.?Deci de la Mercedes?
Sau marrime intre M si L? O sa intreb............
Da exista .Este marimea"Ț"

Cum se poate să obțin un Wild Card? Mulțumesc.

Initial mi-sa parut o intrebare stupida pe care am tot auzit-o vehiculata pe la turnee.Si tot timpul am plecat de la premisa ca wild-card-urile nu se obtin ci se acorda.Si din studile facute am descoperit ca acestea se acorda dar pe baza unor criteri.Comparand situatiile acordarii lor pana acuma pe la turnee am descoperit foarte multe criterii aflate la baza, printrecare si unul major-simpatia fata de cel care acorda.Dar de multe ori aceasta simpatie este vazuta ca lipsa de transparenta si atunci am luat deja de mult in discutie aceasta problema pe care am analizat-o cu mai multa lume din echipa coordonata de mine, si multi au zis ca e decizia D-ului Pralea.Dupa consultari cu acesta si in urma avalanselor la care a fost supus in ultima vreme, incercam sa stabilim cateva criteri pe care sa le putem puncta foarte clar,gen media 19 de exemplu la avansati sa fie notata cu 9 puncte si 11 cu 1 punct,pozitia in clasament a primilor 10 la fel,grila completa la fel si sa putem face o medie,dupa care sa adaugam cu unpunctaj de la 1 la 3 alte cateva criterii care pot fi obiective sau subiective,gen implicare in actualul turneu,implicare in amatur,in tenisul de masa,in sport,simpatie,impact ptviitor si astfel sa putemselectiona cat mai aproape de intelegerea tuturor sa nu existe motive de interpretare gresita sau favoritism.

P.S.Nu doresc la nimeni sa fiein pielea mea sau a D-ului Pralea din aceste zile zbuciumate si cu acest subiect extrem de sensibil.

O sa comunicam decizia cat de curand in asa fel ca pana miercuri,cel tarziu Joi sa putem decide acordarea mult ravnitelor Wild-card-uri.
Multumim de intelegere.

Ultima editare:
Puteti parca direct in curtea Liceului H.C.C unde sunt cele 2 sali si de acolo 5 min pe jos sunteti la sala sau in parcarile din jurul sali Principia .Ocoliti Sala si exact in partea opusa este o parcare mai maricica si in stagga si in dreapta.De jur imprejur Sali sunt intradevar foarte putine locuri de parcare ,in jur de 50.,tinand cont ca o parte buna vor locuii la Hotel Cetate cred ca vor fii suficiente locuri dimineata.Am vazut ca pana pe la 8.00 sunt goale si dupa 8.00 sau umplut relativ repede.

Initial mi-sa parut o intrebare stupida pe care am tot auzit-o vehiculata pe la turnee.Si tot timpul am plecat de la premisa ca wild-card-urile nu se obtin ci se acorda.Si din studile facute am descoperit ca acestea se acorda dar pe baza unor criteri.Comparand situatiile acordarii lor pana acuma pe la turnee am descoperit foarte multe criterii aflate la baza, printrecare si unul major-simpatia fata de cel care acorda.Dar de multe ori aceasta simpatie este vazuta ca lipsa de transparenta si atunci am luat deja de mult in discutie aceasta problema pe care am analizat-o cu mai multa lume din echipa coordonata de mine, si multi au zis ca e decizia D-ului Pralea.Dupa consultari cu acesta si in urma avalanselor la care a fost supus in ultima vreme, incercam sa stabilim cateva criteri pe care sa le putem puncta foarte clar,gen media 19 de exemplu la avansati sa fie notata cu 9 puncte si 11 cu 1 punct,pozitia in clasament a primilor 10 la fel,grila completa la fel si sa putem face o medie,dupa care sa adaugam cu unpunctaj de la 1 la 3 alte cateva criterii care pot fi obiective sau subiective,gen implicare in actualul turneu,implicare in amatur,in tenisul de masa,in sport,simpatie,impact ptviitor si astfel sa putemselectiona cat mai aproape de intelegerea tuturor sa nu existe motive de interpretare gresita sau favoritism.

P.S.Nu doresc la nimeni sa fiein pielea mea sau a D-ului Pralea din aceste zile zbuciumate si cu acest subiect extrem de sensibil.

O sa comunicam decizia cat de curand in asa fel ca pana miercuri,cel tarziu Joi sa putem decide acordarea mult ravnitelor Wild-card-uri.
Multumim de intelegere.
După ce am citit tot ce a-ți scris dumneavoastră despre persoanele care ar merita wild card vreau sa va îndreptați atenția către domnul LUCA OCTAVIAN din Tulcea.
Cu ajutorul lui material și financiar dar mai ales cu imensa lui implicare s-a ?nființat sala și clubul de tenis de masă: ACSS CLUB TENIS DE MASA IBEROM TULCEA, de unde s-au lansat și se vor lansa numeroși iubitori și susținători ai acestui sport.
Doar ca ghinionul a făcut ca domnul LUCA OCTAVIAN sa nu prindă loc la acest mare concurs , iar noi cei din comunitatea de tenismeni tulceni îl susținem maxim ( mai ales ca știm și cat de mult își dorește sa participe la turneul final ).
Va mulțumesc.

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Distincțiile Amatur 2018

Distincțiile Amatur 2018

Distincțiile AmaTur 2018
Nr.
Distincție
Nume și Prenume
Loc
MP
1.
Campion Național AmaTur 2018
Petrescu Liviu
1
46,10
Pitești
Argeș
2.
Maestru AmaTur 2018
Farkas Gabor
6
43,77
Targu Mureș
Mureș
3.
Lady AmaTur 2018
Corburean Ioana
104
38,41
Mediaș
Sibiu
4.
Special AmaTur 2018
Dincă Daniel
13
39,00
București
București
5.
Junior AmaTur 2018
Constantinescu Rareș
51
40,25
Brăila
Brăila
6.
Globe Trotter AmaTur 2018
Istrate Cristian
96
28,14
București
București
7.
Senior AmaTur
Suflețel Emil Sr.
2321
4,33
Alba Iulia
Alba
8.
Senior AmaTur
Suflețel Margareta
2358
4,00
Alba Iulia
Alba

Daca se retrag 42 de jucatori de la avansati, intru si eu in lista principala, inca trag nadejde! Hai baieti, curaj!:):):)

Daca tot facem lobby,atunci si eu il sustin pe domnul Moise Viorel de la categoria Incepatori.Sunt zeci de turnee unde filmeaza meciuri,face poze...si asta nu doar pentru el,ci pentru intreaga comunitate.A creat si un canal youtube am impresia.

Bună ziua si salutări tuturor! Desi ar fi multe de scris... vreau să vă transmit susținerea mea pentru Luca Octavian de a participa la acest turneu! Sper să se alăture cât mai mulți Tulceni... si nu numai!

Daca tot facem lobby,atunci si eu il sustin pe domnul Moise Viorel de la categoria Incepatori.Sunt zeci de turnee unde filmeaza meciuri,face poze...si asta nu doar pentru el,ci pentru intreaga comunitate.A creat si un canal youtube am impresia.

Intr-adevar domnul Moise a creat un canal de Youtube, pot sa adaug, din discutiile avute cu dumnealui acum ceva timp si ca are acasa 2 hard disk-uri externe pline cu meciuri de la turnee pe care in timpul liber le uploadeaza pe Youtube. Sunt sigur ca si la Alba Iulia are de gand sa filmeze ceea ce nu poate decat sa aduca un plus turneului. Este un participant activ si nu am auzit pe cineva care sa-i aduca vreo critica la masa de joc. Sper ca informatiile oferite sa fie de ajutor organizatorilor in luarea unei decizii, dar sa-l ajute in primul rand pe domnul Moise.

Back
Sus