Johnny Erasure
organizator local
Hai cu retragerile la Open!! 

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Emil, pentru mine cauta, te rog un tricou între M și L.
Cum se poate să obțin un Wild Card? Mulțumesc.
După ce am citit tot ce a-ți scris dumneavoastră despre persoanele care ar merita wild card vreau sa va îndreptați atenția către domnul LUCA OCTAVIAN din Tulcea.Initial mi-sa parut o intrebare stupida pe care am tot auzit-o vehiculata pe la turnee.Si tot timpul am plecat de la premisa ca wild-card-urile nu se obtin ci se acorda.Si din studile facute am descoperit ca acestea se acorda dar pe baza unor criteri.Comparand situatiile acordarii lor pana acuma pe la turnee am descoperit foarte multe criterii aflate la baza, printrecare si unul major-simpatia fata de cel care acorda.Dar de multe ori aceasta simpatie este vazuta ca lipsa de transparenta si atunci am luat deja de mult in discutie aceasta problema pe care am analizat-o cu mai multa lume din echipa coordonata de mine, si multi au zis ca e decizia D-ului Pralea.Dupa consultari cu acesta si in urma avalanselor la care a fost supus in ultima vreme, incercam sa stabilim cateva criteri pe care sa le putem puncta foarte clar,gen media 19 de exemplu la avansati sa fie notata cu 9 puncte si 11 cu 1 punct,pozitia in clasament a primilor 10 la fel,grila completa la fel si sa putem face o medie,dupa care sa adaugam cu unpunctaj de la 1 la 3 alte cateva criterii care pot fi obiective sau subiective,gen implicare in actualul turneu,implicare in amatur,in tenisul de masa,in sport,simpatie,impact ptviitor si astfel sa putemselectiona cat mai aproape de intelegerea tuturor sa nu existe motive de interpretare gresita sau favoritism.
P.S.Nu doresc la nimeni sa fiein pielea mea sau a D-ului Pralea din aceste zile zbuciumate si cu acest subiect extrem de sensibil.
O sa comunicam decizia cat de curand in asa fel ca pana miercuri,cel tarziu Joi sa putem decide acordarea mult ravnitelor Wild-card-uri.
Multumim de intelegere.
Distincțiile AmaTur 2018 | ||||||
Nr. | Distincție | Nume și Prenume | Loc | MP | Localitate | Județ |
1. | Campion Național AmaTur 2018 | Petrescu Liviu | 1 | 46,10 | Pitești | Argeș |
2. | Maestru AmaTur 2018 | Farkas Gabor | 6 | 43,77 | Targu Mureș | Mureș |
3. | Lady AmaTur 2018 | Corburean Ioana | 104 | 38,41 | Mediaș | Sibiu |
4. | Special AmaTur 2018 | Dincă Daniel | 13 | 39,00 | București | București |
5. | Junior AmaTur 2018 | Constantinescu Rareș | 51 | 40,25 | Brăila | Brăila |
6. | Globe Trotter AmaTur 2018 | Istrate Cristian | 96 | 28,14 | București | București |
7. | Senior AmaTur | Suflețel Emil Sr. | 2321 | 4,33 | Alba Iulia | Alba |
8. | Senior AmaTur | Suflețel Margareta | 2358 | 4,00 | Alba Iulia | Alba |
Daca se retrag 42 de jucatori de la avansati, intru si eu in lista principala, inca trag nadejde! Hai baieti, curaj!![]()
Daca tot facem lobby,atunci si eu il sustin pe domnul Moise Viorel de la categoria Incepatori.Sunt zeci de turnee unde filmeaza meciuri,face poze...si asta nu doar pentru el,ci pentru intreaga comunitate.A creat si un canal youtube am impresia.