AmaTur: Turneul Campionilor "Cupa Centenar", Alba Iulia - 03.11.2018

Nu trebuie sa vi se para o intrebare stupida, pentru ca nu sunt primul jucator si nu voi fi nici ultimul care cere un un "WC". Acesta este un drept a unui jucator sa ceara si daca i se aproba este foarte bine daca nu, este iar foarte bine.
Halep a cerut un wildcard pentru turneul de la Stanford si a fost refuzata dar la Washington i-a fost aprobata cererea de organizatori.
RTP introduce sistemul de wild carduri pentru jucători. Rolul wild cardurilor este acela de a permite accesul pe tabloul principal al jucătorilor care fie nu s-au înscris în perioada regulamentară pentru un turneu, fie revin după o accidentare sau nu au clasament care să le permită accesul direct pe tabloul principal.
Wild cardurile se acordă potrivit articolului 16 alin 19, fie la cererea unui jucător fie la inițiativa directorului RTP.
Si lista poate sa continue.

Imi pare rau ca am deschis un subiect atat de sensibil. Nu am crezut, sa ia o asemenea amploare.

Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva.

Mai recititi odata mesajul meu.

AM explicat ca aceasta intrebare pana la dumneavoastra am mai auzit- o de n ori,ce e greu sa deduci din contextul urmator" Initial mi s-a parut o intrebare stupida pe care am tot auzit-o vehiculata pe la turnee.Si tot timpul am plecat de la premisa ca wild-card-urile nu se obtin ci se acorda."

Incep sa ii dau dreptate lui Gelu cu astfel de reactii incepe sa imi para rau din ce in ce mai mult ca m-am implicat in acest proiect.

Am deschis acest subiect cu ganduri pasnice si totodata sa incercam sa stopam aceasta ipocrizie care a invadat Amaturul si transforma totul in negura cand e vorba de un pic de intelepciune.Sunt 2 Wild-card-uri pe categorie care vor fi acordate catre 2 persoane atat si nimic mai mult.Voiam sa fim expliciti si sa nu creem suspiciuni in aceasta directie.dar se pare ca uni au dreptate.

O sa analizez situatia si eu voi merge pe anularea acestor Wildcarduri si bineinteles pe blocarea asa cum sunt acum inscrierile si indiferent cate retrageri vor fi sa eliminam aceasta euforie care mie personal imi face scarba.Si se pare ca nu pot sa ma ocup de problemele importante pt eveniment.

Da, stiu mesajul dumneavoastra, precum si dumneavoastra ati inteles mesajul meu.
Nu trebuia sa dezvoltati un subiect sensibil si aici dau dreptate domnului Gelu.
Intrebarea mea a fost scurta.
Raspunsul trebuia sa fie si el pe masura.

Da, stiu mesajul dumneavoastra, precum si dumneavoastra ati inteles mesajul meu.
Nu trebuia sa dezvoltati un subiect sensibil si aici dau dreptate domnului Gelu.
Intrebarea mea a fost scurta.
Raspunsul trebuia sa fie si el pe masura.

Da asa e ,si eu ii dau dreptate lui Gelu si am fost constient cand m-a avertizat sa nu ma bag, si acuma imi pare nespus de rau ca am reusit cu argumentele mele sa ma bag, si sunt constient ca eforturile mele,sanatatea nu le vor compensa nimeni si nimic doar raman cu multumirea de sine ca nu am dormit in viata asta.
Dumneavoastra nu trebuia sa fiti in postura de a avea nevoie de acest beneficiu ca doar sunteti primul pe lista si o sa prindeti loc.Dar na.asta este.

Ultima editare:
Emi (si echipa) , ai/ati facut niste lucruri extraordinare, hai sa nu stricam totul pentru anumite lucruri.
Nu are rost sa incarcam topicul cu aprecieri pentru organizatori, cu toate ca ar merita. Sper ca cel putin 99% apreciaza munca voastra. Cand vor vedea ce desfasurare de forte vor fi, poate atunci vor aprecia. Haideti sa va urmati viziunea, fiindca sunt convins ca totul va fi asa cum ati programat, adica exceptional.
Felicitari pentru gestionarea problemelor de pana acum. Putere si energie in continuare.

Campioni Județeni AmaTur 2018 - Open

Nr. Crt.Nume și PrenumeLocMPLocalitateJudeț
1Sorescu Mircea7029,93PauleștiPrahova
2Ciortescu Cristi7129,58IașiIași
3Gherasim Iulian7728,56TulceaTulcea
4Bocănială Norocel8228,53BucureștiBucurești
5Mitrea Silviu8429,79ConstanțaConstanța
6Marola Dan8727,11BacăuBacău
7Vlădoiu Gelu9229,36BrașovBrașov
8Dena Corneliu9528,63GiurgiuGiurgiu
9Brătescu Adrian10026,43TargovișteDâmbovița
10Laszlo Levente10926,80Miercurea CiucHarghita
11Polotca Ștefan11529,60S?ngeorgiu de PădureMureș
12D?rlea Ioan12028,34AiudAlba
13Gheorghe Nicolae12229,37CălărașiCălărași
14Orac Teodor13525,37Râmnicu ValceaValcea
15Capus Giani13928,11GalațiGalați
16Corneanu Sorin14026,91BotoșaniBotoșani
17Drînceanu Lilian14128,60OravițaCaraș Severin
18Dumitrescu Dan14227,06Piatra NeamțNeamț
19Negrean Ioan14426,80SibiuSibiu
20Cincă Daniel15326,37CraiovaDolj
21Gheorghe Nicu15728,20Drobeta Tr. SeverinMehedinți
22Spoială Cristinel17127,27FocșaniVrancea
23Birtalan Laszlo17424,66OradeaBihor
24Ursulean Vasile18127,02StrajaSuceava
25Nagy Iosif19127,32AradArad
26Jichici Svetozar19224,99TimișoaraTimiș
27Pot?rniche Bianca19427,62BuzăuBuzău
28Petho Mihaly19829,43Racoșu de SusCovasna
29Șalariu Adrian21829,03BufteaIlfov
30Dobă Vasile23023,47PiteștiArgeș
31Roșioară Răzvan23628,77AlexandriaTeleorman
32Găitan Tiberiu28424,61BrăilaBrăila
33Ciobanu Gabriel30728,25Cluj NapocaCluj
34Postelnicu Mihai31722,70DevaHunedoara
35Kramarsici Milos43226,27BelgradSerbia
36Catricicau Adrian45228,65Baia MareMaramureș
37P?rcălab Mihai58827,83BistrițaBistrița Năsăud
38Chirea Laurențiu69529,63Targu JiuGorj
39
40
41
42
43

Opțiunea acordării Wild cardurilor revine exclusiv organizatorilor pe considerentele stabilite de aceștia ( simpatii/ antipatii, vârsta, sex, greutate, medie, clasament, puncte etc). Decizia acestora trebuie respectata, indiferent de alegere.
Toți cei din listele de așteptare doresc un Wild card.

Se retrage din lista de așteptare Petrescu Claudiu avansati.

Cei care nu vor beneficia de un WC pentru turneul final de la Alba Iulia, il pot folosi pe cel de-acasa !:)

Scuze, dar sunt nevoit sa ma retrag de la acest concurs, tocmai cand incepusem sa fac planuri... Spre bucuria celor de pe lista de asteptare, astept o bere :-)

Dupa cum am spus, sunt nevoit sa ma retrag, spre bucuria ... celor care se bucura :-)
Am verificat pe lista de jucatori, dar inca sunt in pozitia 80. Va rog, la urmatoarea actualizare a inscrierilor, sa ma scoateti de pe lista, pentru a nu mai speria pe primii de pe listele de asteptare :-)
Sper ca anul viitor sa pot participa.

Cu stima,
Iulian Toma, Brăila

Dupa cum am spus, sunt nevoit sa ma retrag, spre bucuria ... celor care se bucura :-)
Am verificat pe lista de jucatori, dar inca sunt in pozitia 80. Va rog, la urmatoarea actualizare a inscrierilor, sa ma scoateti de pe lista, pentru a nu mai speria pe primii de pe listele de asteptare :-)
Sper ca anul viitor sa pot participa.

Cu stima,
Iulian Toma, Brăila

V-am retras. Vedeți postul #680. Am uitat să actualizez postul #2. O fac acum, operând și cele câteva retrageri de pe listele de așteptare.
?n ultimele 24 de ore nici o bucurie pentru cei de sub linie.

Sa îl salvam si pe Luci, se retrage Bivolaru Marius Ploiești, mulțumesc.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dacă ar fi un Turneu A+ aș îndrăzni să presupun că linia estimată inițial (200 E, 300 O, 600 A și 1200 ?) s-ar apropia de linia de așteptare.
Dar tare mă tem că de data aceasta numărul retragerilor va fi semnificativ mai mic decât la un A+.
Nu că asta ar fi un lucru rău!

Da` ce să facem. Stăm și noi, cei de sub linie, cu ochii cât cepele după Retrageri. :D

Se retrage Irsai Istvan din păcate a intervenit ceva nu pot să particip!

Trimis de pe al meu CLT-L29 folosind Tapatalk

Back
Sus