Nu trebuie sa vi se para o intrebare stupida, pentru ca nu sunt primul jucator si nu voi fi nici ultimul care cere un un "WC". Acesta este un drept a unui jucator sa ceara si daca i se aproba este foarte bine daca nu, este iar foarte bine.
Halep a cerut un wildcard pentru turneul de la Stanford si a fost refuzata dar la Washington i-a fost aprobata cererea de organizatori.
RTP introduce sistemul de wild carduri pentru jucători. Rolul wild cardurilor este acela de a permite accesul pe tabloul principal al jucătorilor care fie nu s-au înscris în perioada regulamentară pentru un turneu, fie revin după o accidentare sau nu au clasament care să le permită accesul direct pe tabloul principal.
Wild cardurile se acordă potrivit articolului 16 alin 19, fie la cererea unui jucător fie la inițiativa directorului RTP.
Si lista poate sa continue.
Imi pare rau ca am deschis un subiect atat de sensibil. Nu am crezut, sa ia o asemenea amploare.
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva.
Mai recititi odata mesajul meu.
AM explicat ca aceasta intrebare pana la dumneavoastra am mai auzit- o de n ori,ce e greu sa deduci din contextul urmator" Initial mi s-a parut o intrebare stupida pe care am tot auzit-o vehiculata pe la turnee.Si tot timpul am plecat de la premisa ca wild-card-urile nu se obtin ci se acorda."
Incep sa ii dau dreptate lui Gelu cu astfel de reactii incepe sa imi para rau din ce in ce mai mult ca m-am implicat in acest proiect.
Am deschis acest subiect cu ganduri pasnice si totodata sa incercam sa stopam aceasta ipocrizie care a invadat Amaturul si transforma totul in negura cand e vorba de un pic de intelepciune.Sunt 2 Wild-card-uri pe categorie care vor fi acordate catre 2 persoane atat si nimic mai mult.Voiam sa fim expliciti si sa nu creem suspiciuni in aceasta directie.dar se pare ca uni au dreptate.
O sa analizez situatia si eu voi merge pe anularea acestor Wildcarduri si bineinteles pe blocarea asa cum sunt acum inscrierile si indiferent cate retrageri vor fi sa eliminam aceasta euforie care mie personal imi face scarba.Si se pare ca nu pot sa ma ocup de problemele importante pt eveniment.