AmaTur: Turneul Campionilor "Cupa Centenar", Alba Iulia - 03.11.2018

ANUNT IMPORTANT !

VALIDAREA (CONFIRMAREA) INSCRIERILOR:

Vineri - orele 18.00 - 22.00 la Hotel Cetate
Sambata - orele 08.00 - 09.30 la Sala Principia, inainte de festivitatea de deschidere

La cele 3 sali de sport nu se face nici o validare/inscriere, grupele si foile de arbitraj vor fi pregatite din seara asta si se vor gasi dimineata la mesele de joc.

Cei care ajung astazi la Alba Iulia sint rugati sa treaca pe la Hotel Cetate si sa confirme, astfel incat sa ne incadram cat mai bine in program maine dimineata.

Va multumim si va asteptam! ... cei mai buni sa castige, cei mai norocosi sa fie si ei pe aproape :)

Adresez o intrebare de interes, probabil, pentru cei aflati pe primele locuri ale listelor de asteptare. Dupa constituirea grupelor ( astazi in jur de ora 12 ), in cazul in care mai apare vreo retragere, se procedeaza ca la orice turneu A+, cu inscrieri chiar in dimineata concursului ( adica maine ), cu intrarea pe tabloul principal al celor din lista de asteptare sau nu ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nu.Listele se inchid la 12.00 fara posibilitate de vreo modificare

Buna ziua!
Ne mutam cu toate catrafusele pe programul 2!
Pe programul 1 o sa apara grupele imediat ce ma conectez la net.

Ultima editare:
Grupe inferioare începători
1Marinescu NeluCeobotaru DanielOnofrei PetruPascu GabrielOlaru Miruna AndreeaTurcanu Amalia
2Dobanda AlexandruUrsulean DanielFusca GeorgianSisca NicusorGrusca NarcisMoise Viorel
3Sirbu VladGhitu LiviuAngi ZoltanFicleanu GabrielMorun MarianPortariuc Gheorghe
4Popescu Apreotesei MihaiSabau VictorGita DanMalene PetruRosoga AnaZamfirache Ioan

Ultima editare:
Grupe inferioare Avansați
1Campean AdrianBadaluta MarianIlie Octavian MariusStoica MihaiLosonczi DenesIepure Teodor Calin
2Fotia IulianMorariu MariusDumitrache GabrielLoghin FlorinCristescu CristianPop Sabin
3Bozosan PetreAlexandru MariusPop AlexandruCristea Andrei CosminCristofor RazvanPanait Adrian
4Szanto LajosIacob GabrielFekete IstvanIliuta AdrianBedo JozsefCioveie Bogdan
5Carata CatalinBumbu PavelFulop AttilaDior DorinEne FlorinMihu Florin
6Tamas SzilardDinu GheorgheBurghelea FlorinBoicu GabrielGrigore MarianCiky Cornel
7Sofian CorneliuMatei DumitruSocaci SorinSursilov ConstantinFulop LaszloKis Istvan
8Hancig MirceaTrocan AlexaLupsa BogdanBarca GeorgeHeja ZoltanLazar Dumitru
9Trocan NicolaeCodreanu LaurentiuTintas AdrianPiper PetruDocan CristianStoian Sorin
10Radu ConstantinDamian MirceaCanea Kocsis AndrasBejan AlexandruSalavastru PetruBotoc Ovidiu
11Vijaica FlorinVieru CosticaDurac ViorelLucic CorneliuConstantin CristinaBivolaru Stelian
12Spaller TiberiuVijaica PaulBartha Istvan ZsoltNitu SerbanAcriva MarianBotas Constantin

Ultima editare:
Grupe inferioare Open
1Sorescu MirceaDragan Petru IoanBulubasa NicusorCraciun David MihaiStaicu DanKromek Iulian
2Motorga DorinCapus GianiVeres FranciscSilivestru NicuFancsali KalmanPlaiasu Ion
3Mitrea SilviuIstrate CristianStolearenco IgorCinca DanielBrulea PetreNicola Marian
4Nicolaiciuc Ovidiu SebastianGheorghe NicuPotarniche BiancaBratescu AdrianAntal DenesDospinescu George
5Polotca StefanTrandafir VasileDarmaz IonTrocaru RemusOrac TeodorKantor Imre Zoltan
6Ciortescu CristiAvram NicolaeMorosan MarianVoin DoruCorbu DariusOsman Metin
7Marian BogdanMacovei CristiCiobanu DanielPadurariu CostelJichici SvetozarPralea Marius Dan
8Petho MihalyBocaniala NorocelVisan BogdanNegrean IoanStancescu SebastianPinzar Alin
9Gheorghe NicolaeGherasim IulianNagy IosifLaszlo LeventeGecse AlparMunteanu Octavian
10Colcer NicolaeDrinceanu LilianMarian FlorinDiaconescu LucianColesniuc RomeoPopa Mircea
11Vladoiu GeluTokos PalMarola DanCorneanu SorinJaouir KhaledBirtalan Laszlo
12Pantelimon AndiStefan PatrickDumitrescu DanUrsulean VasileCurpas IoanJanosi Attila

Ultima editare:
Grupe inferioare Elite
1Roman IulianCozma CatalinWischegg RobertVlase GheorgheNeagoe CostinCreinicean Liviu
2Petrescu LiviuCorcoz CostinSufletel RaduApian FlorinZidar VictorMarcu Vasile
3Lukasz KlimasBanescu DragosDinca DanielMican NicolaeZarinschi CatalinKaposta Victor
4Sorescu DeianNascu SerbanPavel CalinJozsa ZoltanMihalescu DinuSzalay Liviu
5Gogu GabrielIancu GeorgeTeglas AndreeaMorosanu VasileCurut GabrielJimmy Lu
6Enciu AlexandruConstantinescu RaresMaxim ValentinDaneliuc GabiIncze LeventeLeolea Andrei
7Ion MariusSumanaru CatalinConstantin TeodorRaducan BogdanLazaroiu AdrianMigea Cornel
8Tudorache ViorelBoraciu ClaudiuChiscop BogdanValcu AlinGeorgiu DragosDumbrava Daniel
9Farkas GaborGalban CalinCionoiu CristianHagatis AndreiBleoca MariusRetegan Cosmin
10Cruceru SergiuVerdet AdrianCorburean IoanaBuzatu VasileTic IoanFratea Aurel
11Fratila RobertPut GabrielWelker IvanDumitru GheorgheArion CostelVaida Sorin
12Moldovan Horvath CsabaIana RemusRadu CosticaAron DarieZamblau IonutOprea Adrian
13Mutrescu EugenAvram VictorOnufrei CiprianMarola Mihai*****************Blaga Marius
14Mocean DanMacarenco AndreiCojocaru StefanFiru MarianCraciun CalinCiuca Dan
15Toma FlorinRoman BogdanTigau DanSavu CristianCarpaci AlexandruCuesdean Rares
16Nistor DorelAlbu VladNeculai AlexandruGovoreanu FlorinTeleki ZsoltPavunev Dan

Gata!

Grupele au fost postate pe forum.
?n același timp, le puteți consulta și pe site-ul Turneului: www.cupacentenar.ro, la sectiunea Rezultate Live!

Drumuri bune, la toată lumea!

Oravitenii sunt pe drum!!Sa ne vedem cu bine!!����

Pe site cupacentenar apare doar prima pagina cand treci pe rezultate Live nu se incarca.
A mai incercat cineva ?
Multumesc.

Va salut. Cu toate ca sunt al 3-lea pe lista de asteptare la Open, nu ma voi retrage, voi pargurge cei 400 de km, cu speranta, ca poate printr-o "minune", ajung in lista. Totodata, am urmatoarea curiozitate:
Pe ce criteriu sunt alocate wild card-urile ?
Am aceasta curiozitate, deoarece, din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie dat un wild card, unui jucator care se vede clar ca a depus anumite eforturi pe parcursul anului.
Luand exemplul meu, chiar daca poate fac parte dintr-un judet cu un numar de jucatori destul de redus, mi s-a acordat titlul de campion judetean - categoria open.
Asa ca daca luam in considerare cele doua aspecte "banale", mentionate mai sus, as ruga organizatorii, ca pentru viitoarele wild card-uri pe cale le ofera, sa tina macar putin cont si sa aleaga corect sau macar sa expuna si motivul pentru care au fost acordate wild card-urile jucatorilor..
Legat de inchiderea listelor la ora 12:00, in cazul in care vor exista jucatori care sunt intrati in concurs si nu se vor prezenta, va fi foarte frustrant pentru toti jucatorii care vor fi in sala si au batut drum lung, sa vada ca nu pot intra pe acel loc.
Astept un punct de vedere, multumesc!
Rosioara Razvan.

Multumesc Comitetului director care s-a gandit sa nu-mi acorde toate cele 3 distiintii meritate,pentru care am transpirat,alergat , cheltuit energie si bani 1 AN întreg! Poate s-au g?ndit ca nu le pot duce pe toate in bagaj? MULTUMESC!

Multumesc Comitetului director care s-a gandit sa nu-mi acorde toate cele 3 distiintii meritate,pentru care am transpirat,alergat , cheltuit energie si bani 1 AN întreg! Poate s-au g?ndit ca nu le pot duce pe toate in bagaj? MULTUMESC!

Fiecare cu ce-l doare!!! O grămadă de probleme , asta este , mă asteptam la mai mult de la tine. Nu am vrut să scriu aici, dar nici nu mă pot abține să spun că eu am facut demersuri sa cedez titlul de Campion Județean următorului clasat, adică lui Patrik si tie nu-ti mai ajung "distiintii"-ile.

Și eu sint șocat de modul în care sau oferit wild cardurile. Dacă te uiți la începători au dat card unei femei care în tot anul are 2 participări. Asta m-a socat

Și eu sint șocat de modul în care sau oferit wild cardurile. Dacă te uiți la începători au dat card unei femei care în tot anul are 2 participări. Asta m-a socat
Daca erai tu Jupin la acest turneu acordai cui vroiai! La anul si la multi ani! LA TOȚI NE E GREU la uni mai putin la altii mai mult!

Prietenul meu cel mai bun, Huțanu Alin, a ramas acasă, al doilea pe lista de așteptare, cu locul 150 în clasament, puteam sa ?i obtin un wild card, chiar merita dacă vorbim despre valoare caracter, pile, etc . Eu nu am vrut, si nici el, pentru ca atat au si organizatorii, câteva wild card-uri să le folosească cum doresc. Ne trezim vorbit la adresa celor care fac treabă, cei care se dau de "ceasul mortii" sa iasă bine. Emi a gresit ca a dat tonul la discuții pe tema asta. Eu nu as fi dat nicio explicatie!

Back
Sus