AmaTur: Turneul Campionilor "Cupa Centenar", Alba Iulia - 03.11.2018

sa va fie linistita iar in ziua ce urmeaza totul sa va mearga ceas fara incidente si fara sa uitati de cei ce va vegheaza de sus.bafta tuturor !

Cam asa i-am gasit pe Emi si pe Dan pe la pranz:

De atunci m-au pus la munca, canci poze. ;)

Și eu sint șocat de modul în care sau oferit wild cardurile. Dacă te uiți la începători au dat card unei femei care în tot anul are 2 participări. Asta m-a socat

Si eu sunt la fel de socat de o astfel de gandire.Dar ce sa ne mai miram.Plecam de la principii,plecam de la oameni dedicati,plecam de la cei ce fac posibil astfel de evenimente dar ne impiedicam de blocaje in gandire de aceea nu reusim sa dam inainte.Studiati principiile dupa care au fost gandite Wild-card-urile in Amatur si dupa aceea va mirati si nu invers.Daca principiul expus de dumneavoastra ar fi acela al primilor de pe lista de asteptare , de ce ar mai fii wildcard-uri?
Implicarea Doamnei Turcanu Amalia in sport ,in tenisul de masa ajunge in aceste momente la niste coeficientii ce sunt greu de doborat de anumiti sponsori chiari si ei ai Federatiei sau a unei competiti internationale.
Va rog fiiti cumpatati cand faceti astfel de afirmatii.Personal ii ofer un Wild Card pe viata doamnei Turcan Amalia si o sa incerc ca participarea unora care nu apreciaza astfel de implicari sa fie limitata unde voi avea eu influenta.

Bună seara!
Impresionantă emulația, impresionantă desfășurarea de forțe de la Alba Iulia, Impresionantă emoția stârnită de acest Turneu Final!
Să nu uităm că acest turneu în An Centenar este al tuturor etniilor: români, maghiari, sași, turci, tătari, s?rbi ș. a.. Acest an și următorii să ne aducă pace, înțelegere, respect pentru aproapele nostru. Să nu uităm că pe acest Pământ Sfânt este loc pentru toți, indiferent de naționalitate și că, dacă suntem toleranți nu avem decât de câștigat. Amatur - ul este un exemplu de respect între comunitățile din această țară.
Totul este efemer, așa că : bucurați-vă de Viață!
Bravo vouă, tuturor!

Sala de la Universitate la Centenar!

18854477c112d226477656e4ca3ef9c2.jpg
4031a54103265617c62e54dc626829ec.jpg
a45ebc85d6c4951c33b68ec158e2c877.jpg
d6772cfa2a46e25bf13af9445501a7a5.jpg

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Da intradevar acuma Sala este complet gata,sau cat ni-sa permis sa facem si cat am reusit.Ma mut la celelalte 2 sa vedem cat mai reusim pana la ora de incepere sa finalizam.Drum bun tuturor si va asteptam la Sala Principia incepand de la orele 8.00 .

Aseara am prelungit intervalul de inscrieri cu vreo ora si un pic, totalizand la check-in 176 de concurenti din 264 (66,6666667%).
Dimineata timpul nu va fi la fel de generos cu noi. Confirmarea inscrierilor va avea loc la Sala Principia, de la orele 8,00.
La 8,30 incepe festivitatea de deschidere si premierea, dar cei care nu ajung, se mai pot inregistra pana la 9,30. Mai tarziu nu, trebuind sa ne despartim spre trei sali.
In caz de vis major, aveti in semnatura numarul meu de mobil. Il voi avea pe silent ca sa nu deranjam evenimentele festive, dar voi fi atent.

Merci tuturor pentru rabdarea si intelegerea manifestata aseara, respectiv multumiri celor care au dat o mana de ajutor la finalizarea amenajarii salilor.
Multumesc pentru ajutorul oferit la biroul mobil de inscrieri domnisoarei Corburean, doamnei si domnului Kis, au completat cu brio stafful care a sosit de miercuri la Alba.
Managerii si responsabilii turneului, domnii Pralea, Beltechi si Giosan au avut mii de minute nedormite de cand s-au inhamat la cea mai complexa adunare amaturiceasca.
Va tin pumnii, ca sa iasa totul fain. :)

Recapitularea tacticilor de joc înainte de concurs:

f121518e77e48e98582ada3d96984155.jpg

Trimis de pe al meu BLA-L29 folosind Tapatalk

IMPRESIONANT !
CHAPEAU organizatorilor !
SUCCES tuturor participantilor !
Fie ca prestatiile sportivilor la acest TF să răsplătească EFORTURILE TITANICE ale ORGANIZATORILOR ...si prin
FAIR PLAY,RESPECT si STIMA!

Festivitate de Deschidere si Festivitate de Premiere - LIVE

Festivitate de Deschidere si Festivitate de Premiere - LIVE

[FB]2201460256845198[/FB]

Ultima editare:
Extraordinar!
Mult succes tuturor, organizatori, jucatori.
Bafta jucatorilor mureseni.

Back
Sus