Zosim1
organizator principal
Concluzie.
Da Sorine asa este, si iti dau dreptate ca adevarul supara si umbreste,dar incaodata de ce posturi vorbesti ca sunt derutat,de cei ce tin cu dintii de el ? aha ok credeam ca la mine te referi ca deja m-am plictisit cate am avut .
Si nu e vorba de Coordonare Amatur ,ci de realizarea acestei amintiri frumoase.
SI imi cer scuze public de la toti cei care considera ca postarile mele aduc o nota proasta acestui eveniment si il umbresc,si incerc sa nu rastorn galeata cu lapte.
Om bun, stii foarte bine ca te respect si respect tot ceea ce faci pentru Amatur (direct sau indirect), n-am spus sa nu scrii sau sa nu etalezi detaliile turneului asa cum ai vazut tu sau cum echipa ta s-a straduit din rasputeri ca totul sa fie perfect, am spus doar sa se creeze un alt topic in care sa-ti scrii neplacerile vis a vis de conducere, de problemele cu care te confrunti, de... toate cele.
Ma gandeam ca daca acest topic ar fi ramas doar pentru ceea ce s-a realizat ar fi fost perfect insa...
Si daca tot veni vorba, sa stii ca marea majoritate a participantilor la Turneul Final au fost prezenti pentru ca s-a jucat sub egida Amatur Romania si cu atat dorinta a fost mai mare stiind ca d-nul Pralea va fi gazda si nimic pentru altceva sau altcineva. La fel se intampla peste tot unde gazda este una care te primeste cu caldura.
Ma gandesc ce-ar fi fost daca s-ar fi stiut mai devreme ca se pune la bataie un miliard si jumatate pentru acest turneu! Oare cate dintre magazinele de specialitate sau mai marii Amaturului ar fi putut organiza acest turneu in aceleasi conditii cu acelasi buget cu aceeasi conducere Amatur ?
Sa-ti dau o veste proasta ? N-ai fi fost singurul !
Dar raman in continuare sustinatorul tau fie ca-mi placi sau nu, peste 10-15 ani vei fi doar amintire si tu si eu si multi altii, totu-i trecator.
Sa nu-mi spui ca vrei sa lasi ceva in urma ta ca nu te cred !
Respect.
Plang Sorine.Este a doua oara cand plang pt Amatur.
Este printre putinele mesaje care m-au atins la sentiment.
sincer.
Multumesc.