AmaTur: Turneul Campionilor "Cupa Centenar", Alba Iulia - 03.11.2018

La toti ni-i greu, dar organizatorilor le-a fost cel mai greu. Toata stima pentru eforturile si implicarea lor !!!

Felicitari organizatorilor, felicitari participantilor!!! Inaintasii nostri pot fi mandri de ce s-a intamplat ieri la Alba Iulia!!! Cred ca memoria lor a fost cinstita asa cum se cuvine!!! Bravo Alba Iulia!!!

.
0a10f8d3be8cd0ed8839f5604a66333d.jpg
3cd119887c18c233a3266f588a9809ea.jpg
c92bff5b77a9672a5dc1b9ec3a84725a.jpg
6f1b032428b81be09d696049cce53d10.jpg
2f6d70b450b039344a1b9b8e2e0ae7c3.jpg
e7b8e8729c4cdd2552cb50cafba31e70.jpg
edffee32bf47d620dc3bfb32d28e9088.jpg
f304bd8608b38a3e2bb39f4009c53054.jpg
d6d2b749cd5e1cb145cf1ec5bc452585.jpg

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

poze de suflet,,, pentru oameni cu suflet,,, datorita oamenilor cu suflet mare Felicitari organizatorilor in mod special dlui.Pralea ,,,👏👏👏👏 ,,,sa fim sanatosi si sa ne vedem cu bine:)

Ultima editare:
Totul la S U P E R L A T I V!!! Felicitari Emi & CO!!! S-a dovedit ca nu exista *NU SE POATE*!!!

Daca in tara asta ar functiona toate macar la jumatate cum functioneaza AMATURUL am fi departe !!!
Bravo noua!

...multumesc ,domnule Pralea , multumesc AmaTur !...as dori sa mai pot vedea ( macar egalat ),un asa turneu!

Cupa Centenar Alba Iulia in imagini - 7

Cupa Centenar Alba Iulia in imagini - 7

Cupa Centenar Alba Iulia in imagini - 7 - Final ?

8. Imagini simbol - Turneul Campionilor - Cupa Centenar - Alba Iulia. Cinste lor 👍👏👏👏👏👏👏👏

👍👏👏👏👏

👋

Mi-a facut placere !
Al Dumneavoastra i.z.

Un scurt mesaj de mare rezonanta pentru mine.
Absolut toata logistica a fost stransa si repusa in ambalajele originale intr-un timp extraordinar si depozitata la Vintu ,de o echipa a Domnului Pralea care s-a dovedit de la inceputul acestei actiuni si pana acuma de un mare devotament si daruire.Nu cred ca am reusit sa ii cunosc pe toti cei ce au fost mobilizati in acest eveniment ,dar dupa ultimele aprecieri aparute in acest post imi permit sa le transmit tuturor celor ce au pus umarul la pregatirea,desfasurarea si incheierea acestui eveniment ,pe care multi dintre noi nici macar nu ii cunoastem,MULTE MULTUMIRI SI APRECIERI din partea tuturor AMATURISTILOR.Respect

P.S.Cu siguranta voi reveni cu mai multe detalii despre Eveniment dar trebuie sa pun "Duracell-ul" la incarcat cateve ore.Multumesc tuturor de aprecieri.

Felicitări Maestrului Pralea și tuturor implicați în organizarea acestui eveniment, a fost de vis!
PS: Domnu' Emi sa nu uiți că mi-ai promis un tricou cat o foaie de cort ...pe celălalt l-am folosit pe post de bandană 😂😂😂

Domnilor organizatori ați reusit un turneu extraordinar într-o locație de exceptie cu jucători de excepție cum nu am mai vazut la alte turnee din ultimii 3 ani de cand am început sa joc și sa particip la acest turneu. Am rămas surprins ca a doua zi de turneu sa nu mai regăsim pe liste nume grele și chiar divizionari B!!!! Asta ?nseamnă că jucătorii din Amatur sunt foarte bine pregătiți și ștacheta se ridica de la an la an. Dacă ținem cont de condițiile de joc, cadouri și masa festiva cred ca fiecare participant a ajuns acasă supermultumit! S-a jucat la cel mai ?nalt nivel și datorita condițiilor excelente de joc și nu în ultimul rand a Mingiilor de Calitate folosite care din păcate (sau din fericire!) i-a dezavantajat pe cei care folosesc și au chiar rezultate f bune cu mingii de la pistolul din plastic cu care trageam în copilărie! Astăzi s-a văzut reversul medaliei :Marfa ieftina de proasta calitate te mulțumește pe moment dar în viitorul apropiat vom trage aceste concluzii cum de altfel am patit și în cultura, sănătate, sport și alte domenii. Sper ca odată cu acest concurs minunat și în prag de centenar noi care criticam obiectiv aspecte negative din viata de zi cu zi sa nu ne trezim ca Horia, Closca și Crisan trași pe roata la doi pași mai încolo, ca acum suntem mulți și se rup spițele.
?n final închei spunând ca A MERITAT fiecare centimetru făcut de la Buftea la Alba Iulia!

Cuvinte puține... Probabil nu și le mai găsesc oamenii. Am eu unul:COLOSAL!! Trecând peste aspectul de nuntă, (?n care unii s-au simțit chiar ca românașii la All inclusive, fără a g?ndi la cei care au g?ndit acest concept pentru toată lumea) , organizarea a fost una desăv?rșită, concursul cred ca a fost, statistic vorbind, cel mai tare din întreaga istorie Amatur, iar eforturile financiare cred ca depășesc orice imaginație. în rest, s-a dovedit că se poate, chiar dacă sub amenințarea pierderii meciurilor, ca toată lumea sa aibă decența implicării în desfășurarea grupelor, ceea ce a fost un pariu câștigat de către cei ce l-au riscat. Oameni de excepție, locuri de asemenea, primar discret dar convingător, iar efortul început cu vreo lună înainte rămâne doar în oboseala celor ce l-au făcut, dar, sper că simțiți măcar satisfacția ca ați adus acest eveniment la niște ?nălțimi necunoscute nouă pana acum.
Felicitări maxime!

Acum "vreo 3 ani",pe vremea intrări mele in acest minunat circuit visam sa ajung la un turneu ca acesta. Si se pare ca visul a devenit realitate. Totul la superlativ. Ospitalitate maxima. Multimim pentru premii,pentru masa festiva,pentru tot. Felicitari Dl Emi pentru efortul inimaginabil depus, Dl Gelu,Dl Marcel si nu in ultimul rand minunatului Dl Pralea care ne-a aratat ca si la noi se poate.
Va multumim pentru tot!
Sa traim inca un centenar sa mai prindem un turneu ca acesta :D

Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk

Salutare tuturor... off ce turneu.. la ce eveniment cu totul maret am avut onoarea sa particip in compania foarte multor oameni dragi mie din toata tara. Trebuie sa fim optimisti si sa speram ca acest turneu nu v-a fi singular ...iar prin logistica si efort fantastic al organizatorilor s-au aflat domnii Pralea, Emi, Giosan, Pali, Vela, etc Sponsori... multumim Alba Iulia multumim AmaTUR.
Felicitari podiumului fiecarei categorii, felicitari celor care au avut norocul sa participe la acest eveniment unic de acum, ii imbratisez pe toti. Il felicit in mod deosebit pe Cristi Ciortescu (si familia lui minunata) pentru finala jucata la open dar trebuie sa fac un anunt important, cu "durere" in suflet ii anunt pe toti iubitorii sportului cu basica de celuloid ca fata lui de paleta care a creiat atatea batai de cap multor jucatori si-a dat ultima suflare, a murit prin deces cu ajutorul organizatorilor acestui turneu urias.. slavit fie numele lor in veci ! si sunt convins ca vei devenii mai puternic cu o "iarba" nou nouta. ...la rand urmeaza....

Oameni buni va scriu aceste randuri ca sa fac si eu parte din corul de pasionati de tenis de masă care se inclina maiestos pentru acest grandios turneu.Oameni rari de la dnul Pralea,la dnul Beltechi, la toti organizatorii de turnee din tara ... Clipe de vis , unice traite..Felicitari si pentru dnul Giosan el insusi un Maxitehnicus la conducerea Amatur .Sponsori darnici ,toate firmele de echipamente de tenis de masă prezente la premiere. Centenar de aur pentru tenisul de masa, Centenar pentru ROMANIA.

Back
Sus