AmaTur: Turneul Campionilor "Cupa Centenar", Alba Iulia - 03.11.2018

Impresionant acest Turneu al Campionilor! Incerc sa imi imaginez desfasurarea de ?forte? umane su logistice, dar nu pot! Doar am constatat, cum si ceilalti au facut, calitatea la superlativ a acestui turneu, cu tot ceea ce ce a rezultat si s-a vazut.
Felicitari intregii echipe organizatorice pentru intrega munca depusa, pentru ca noi, jucatorii, sa simtim ca totul a fost si a decurs perfect! (as fi curios sa aflu numarul impresionant al celor ce au ajutat la reusita acestui turneu!).
Cred ca va fi greu de egalat acest turneu!
Felicitari si premiantilor de la cele patru categorii!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Impresionant acest Turneu al Campionilor! Incerc sa imi imaginez desfasurarea de “forte” umane su logistice, dar nu pot! Doar am constatat, cum si ceilalti au facut, calitatea la superlativ a acestui turneu, cu tot ceea ce ce a rezultat si s-a vazut.
Felicitari intregii echipe organizatorice pentru intrega munca depusa, pentru ca noi, jucatorii, sa simtim ca totul a fost si a decurs perfect! (as fi curios sa aflu numarul impresionant al celor ce au ajutat la reusita acestui turneu!).
Cred ca va fi greu de egalat acest turneu!
Felicitari si premiantilor de la cele patru categorii!

Sent from my iPhone using Tapatalk

O sa revin cu siguranta si cu cifre si date despre pregatire.Un nr.impresionant de oameni si de ore dedicate eveniment.Cat tine de buget o sa tragem linie si sa facem balanta.Pe langa sponsorii generosi afisati pe postamentul turneului , au fost inca pe atat sau poate mai mult sponsori nevazuti ai evenimenrului ,care s-au implicat financiar,fizic si contribuind cu nepretuitul lor timp si implicare intelectuala.Sincer mi-a facut placere deosebita sa lucrez cu o astfel de echipa,de la cei din umbra si pana la cei pe care i-ati vazut misunand printre voi.Multumesc tuturor pt sustinere si apreciere.
Emi.

Daca ar fi fost UN turneu ..... mai era cum era ..... dar au fost 4 turnee in 3 locatii diferite!! ..... fiecare locatie cu echipa ei de gestionare a multiplelor sarcini ..... plus festivitatile de acordare a cadourilor si premiilor ..... plus munca ce nu se poate decat banui ..... OARE A FOST ADEVARAT ?!!
Multumesc DESTINULUI ......pentru faptul ca am putut participa la un asemenea EVENIMENT!

Alba Iulia va saluta !

Alba Iulia va saluta !

Dragii participanti,

Va felicit pentru ca v-ati dovedit, prin rezultatele de peste an, vrednici sa fiti oaspeti de onoare al municipiului Alba Iulia in anul aniversar al centenarului Marii Uniri, participand la Turneului Campionilor Amatur - Cupa Centenar.
A fost un privilegiu sa va vad sau revad.

Stimati organizatori, sponsori si colaboratori,

A fost un eveniment grandios, demn de marea sarbatoare, care face cinste Amaturului gratie voua si eforturilor voastre. Aveti toata stima si aprecierile.

Citindu-va randurile, ma bucur ca v-a placut la Alba Iulia si ati avut un sejur placut.
Tudorel va saluta si va multumeste pentru participare si aprecieri.

Va mai asteptam, cu drag, oricand ! 👋

Buna seara,

Imi cer scuze ca scriu eu in numele domnului Jurescu Sorin deoarece dansul nu poate accesa site-ul. Sorin mi-a spus ca nu a inteles bine metodologia acordarii wildcard-urilor si fara sa vrea probabil a suparat organizatorii, nu a fost asta intentia lui si isi cere scuze avand totodata si rugamintea sa poata participa la concursurile Amatur in continuare.

Va multumeste

Un efort depus probabil timp de câteva săptăm?ni pentru a se ajunge la un eveniment de o asemenea amploare....cred ca si locuitorii orașului Alba Iulia s-au mirat văz?nd at?ția oameni pe acolo....cred ca cel putin 300 de turiști a avut Alba Iulia cu ocazia turneului.....oare câți aveau chef sa se preocupe timp de câteva săptăm?ni? ....văz?nd cât de mult v-ati bucurat de acest turneu...chiar ca ma oftic....poate la anul am si eu ocazia ! Gînduri bune pasionaților de tenis !

Nu l-a gasit nimeni?!

Un tricou verde,marime mica, marca Adidas este la mine.Mai am un prosop in culorile Germaniei si un altul,albastru.Mai am un tricou bleu marin cu scris in limba maghiara.Daca timp de 3 luni nu le revendica nimeni,voi face o licitatie,iar banii-i voi vira catre AmaTur.

Back
Sus