Cupa Copiilor - sambata, 18 ianuarie 2014

Daca coordonatorul zonal aduce clarificari, nu cred ca eu ca reprezentant al jucatorilor cum ma numesti (desi nu in calitatea asta am fost prezent ci ca invitat al unui coordonator, drept de invitatie avand toti coordonatorii de la sedinta) si ca un invitat la sedinta am in cuvantul meu mai multa putere ca sa aduc clarificari suplimentare. Daca nu credeti un coordonator nu cred ca o sa credeti un simplu invitat. Eu pot decat sa confirm ca asa s a discutat si stabilit de catre cei prezenti, exact cum a specificat domnul Bodeanu.
Stai linistit, nu te acuza nimeni! Tu esti doar una din noile emanatii ale Amaturului!

Costi, nu crezi ca ar fi mai indicat pentru tine ca aceste turnee pentru copilasi sa le coordonezi pe doua fronturi si cu Amatur si cu ce ti-ai propus tu.
Cred ca ai avea mult mai mult de cistigat;)
- - - Actualizat - - -
Tot respectul dar poti sa faci mai multi copii sa se bucure nu numai pe plan local.
Te propun coordonatorul pentru copii in cadrul Amaturului daca esti cuminte;)

Eu sper ca aceste turnee pentru copii sa se puncteze in clasamentul amatur al seniorilor, eventual sa se faca o grila de punctare speciala pentru copii, si adaptata valorii lor, adica un punctaj mai mic decat cel al seniorilor. Copii valorosi ca Tomica Andrei sau Iacob Bogdan pot obtine puncte jucand in concursurile de seniori, si la fel ca ei si alti copii pot incerca acelasi lucru jucand cu cei mari. Sper sa se faca asa cum s-a promis indiferent de cine organizeaza aceste concursuri si pe cine deranjeaza.

Incerc sa limpezesc eu aceasta disputa, care cred ca seamana cu o furtuna intr-un pahar cu apa.
Asa cum ati vazut, in primele doua etape, din noiembrie si decembrie, Turneul copiilor, asa cum l-a numit d-l Motoroi s-a desfasurat in organizarea sa si in colaborare cu Amatur, prin intermdiul meu.
O data cu noul an si noile reguli, turneele de copii nu mai sunt inregistrate in clasamentul Amatur, iar inregistrarea separata a acestor turnee despre care am scris mai sus, si a confirmat Sorin, nu ajuns inca intre prioritatile Amaturului.
Iar d-l Motoroi si-a pus problema daca turneul pe care-l organizeaza lunar mai foloseste cuiva sa fie inregistrat in Amatur si a hotarat ca pana se limpezeste putin situatia acestor turnee sa le organizeze numai pe cont propriu. Asadar, din colaborator am devenit invitat, am fost prezent la turneu, am conversat atat cu organizatorul, cu participantii,cu antrenorii, cu parintii, care au fost incantati de formatul turneului. Atata doar, ca nu a fost luat in considerare clasamentul Amatur, in care multi participanti oricum nu erau inregistrati.
Probabil ca pana la urmatorul turneu programat la sfarsitul lunii februarie se vor clarifica aceste aspecte. Pentru orice eventualitate am inregistrat rezultatele, am alcatuit grile de punctaj si am schitat un format de clasament, pe care le voi discuta cu Florin, iar In cazul in care d-l Motoroi va dori sa inscrie din nou turneele in Amatur, va avea din nou un colaborator in mine si in Amatur.

(at) Costi Motoroi- Turneul si conditiile de joc sunt excelente, copiii si antrenorii au avut doar cuvinte de lauda. Cu Amatur, fara Amatur, va avea oricum succes.

(at)Sevraj- cred ca e doar o sarja amicala, off topic, felicitari pentru implicarea in buna desfasurare a turneului la Viva Sport.

(at)București - Inceputul anului a insemnat o apropiere intre centrele importante pentru Amatur in București, in avantajul amaturistilor, impreuna cu care am programat in urmatoarea perioadai cate 3 turnee pe luna, in 3 centre diferite.

Am o rugaminte pentru cel ce a gasit o paleta cu o fata Donic si una TSP. Aduceti-o , va rog, la receptia de la sala sau sunati la 0728959799. Multumesc.

Back
Sus