AmaTur: Turneu A+ "Cupa CSM", Slobozia - 08/09.02.2020

Cum zici tu, numai ca nu esti la curent cu propunerile de la sf sezonului, să nu mai vorbim că unii au propus să crească media la 35 pt open, asa că nu este loc si nici momentul pt asa ceva, dragă George.

La 35 cine mai raminea la elite:tongue-new:

Cum zici tu, numai ca nu esti la curent cu propunerile de la sf sezonului, să nu mai vorbim că unii au propus să crească media la 35 pt open, asa că nu este loc si nici momentul pt asa ceva, dragă George.

Știu că nu e momentul pentru așa ceva, dragă Gelu, dar ține cont, te rog, de această propunere pentru anul următor!

Știu că nu e momentul pentru așa ceva, dragă Gelu, dar ține cont, te rog, de această propunere pentru anul următor!

George, ca să se ajungă la o normalitate, s-au schimbat grilele de punctare și astfel cei care sunt premianți la Open (locurile 5 — 8 ) primesc bonificații mărite. în acest fel cei care au valoare la Open vor face pasul mai repede la Elite. însă, acest lucru nu generează efecte imediate, dar eu personal sunt convins ca pana la toamnă vor face mulți jucători (premianți la Open) pasul spre Elite.
Vezi în următorul link noile grile de punctare :
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/info

Barsa Ioan , Moinesti - elite

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Buna seara. Se retrage Constantin Ionut - avansati - Odobesti
Dima Marius- hobby - Marasesti
Busuioc Cristi -hobby- Focșani

Imi cer scuze dar nu ma pot abtine,pt prima data am emotii la categoria Elite si sunt f curios la rezultatele obtinute de vedetele Amaturului,totodata f bucuros pt prezenta lorvedem tenis!

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

Back
Sus