AmaTur: Turneu A+ "Cupa CSM", Slobozia - 08/09.02.2020

Imi cer scuze dar nu ma pot abtine,pt prima data am emotii la categoria Elite si sunt f curios la rezultatele obtinute de vedetele Amaturului,totodata f bucuros pt prezenta lorvedem tenis!

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

�� �� ��... Bilă, ai schimbat "foina"? �� �� ��

Din Curtea de Argeș la categoria Open se inscriu: Preda Nicolae, Vasilescu Remus, Stan Catalin, Stoian Sorin, Zavricescu George, Nicoara Ovidiu, Chirita Nicolae.
Din Pitești tot la Open : Rada Florin

Darie Gabriel
Maftei cătălin doru COMANESTI avansați

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Ma inscriu si eu la acest concurs. Nustiu daca am vreo sansa de a participa dar stiu ca as avea multi prieteni de revazut din toata tara. Multumesc.

Cu parere de rau, se retrage de la avansati Melnerovici Daniel, din Stefanesti Argeș.

Macarenco Andrei - Bucuresti.jpg
- Macarenco Andrei, București - Elite.

Turneul de la Slobozia , se anunta a fi unul din cele mai puternice turnee amatur din ultimul timp , mai ales la elite .
Si-au anuntat prezenta nume deaja consacrate , chiar si cei care au fost mai putin prezenti in ultimul timp , dar si tineri valorosi dornici de afirmare . Sunt foarte curios de cum vor evolua " ostilitatile " la masa de joc ...
Ma bucur de revenirea in circuit a dl Csaba cat si pentru prezenta tanarului exponent al scolii de tenis de masă , a domnului profesor Filimon ... Caminschi Mihai .
Domnule Vlase , de departe e cel mai puternic turneu organizat la Slobozia ( oras deaja f cunoscut si din ce an ce mai vizitat , pe harta AMATUR ) ... LA MAI MULTE !

Back
Sus