AmaTur: Turneu A "Cupa CSM", Slobozia , Editia a V a, 04/05.03.2023

• Autor subiect Autor subiect ADN
  • Dată creare Dată creare
Este normal să nu se ia în discuție această propunere pentru că ea anulează două lucruri: princpiiul priorității celui care se înscrie mai devreme și dreptul de participare la o categorie imediat superioară. Dar unde logică nu e, nimic nu e ...

"Corect ar fi să citești Regulamentul, iar dacă ai idei de îmbunătățire, să le expui înaintea elaborării unui nou regulament. Într-un an există un singur Regulament. Nu e ca la bere"

Nu duce discutia in alta parte ci rezumă-te la ce ai scris mai sus! Ideei au fost si au fost in "termenul legal" pt anul competitional 2023.
Referitor la ce si subliniat mai sus iti reamintesc sa te uiti la Categoria din care faci parte si la care urmeaza sa te inscrii! Principiul prioritatii onscrierii va exista intre participantii cu MP -ul destinat categoriei din care fac parte!!!! Tine cont că, categ Elite nu are posibilitatea sa se inscrie la o categ superioara deci sunt cei mai afectati din acest punct de vedere! Deci ei nu pot sa-si aleaga inscrierea la 2 categorii cum pot face la celelalte categorii!
Deci daca ma iei "pe principii" te intreb eu: unde se respectă principiul egalității????? Poate categ Elite sa se inscrie la o categ superioară???Si ti-am raspuns la afirmatia banală de mai sus! Probabil ca Petrov a a vut dreptate cu dioptriile. Purtarea lor incorecta duce la .......​

Nu cred că jucătorii de la Elite sunt așa de ocupați, încât pentru turneele A să beneficieze de locuri rezervate timp de 2 săptămâni. În rest, nu răspund la provocări. Nu am mintea așa de odihnita.

Nu cred că jucătorii de la Elite sunt așa de ocupați, încât pentru turneele A să beneficieze de locuri rezervate timp de 2 săptămâni. În rest, nu răspund la provocări. Nu am mintea așa de odihnita.

Mihăită culcă-te si ai grijă la primele 2 ore de somn. Sunt cele mai importante pt sanatate si activitatea cerebelului!

Se inscrie
Aihan Velula - Constanta.jpg
- Aihan Velula, Constanta - mp 21.88, O OPEN

• Like
Reacții: ADN
Se inscrie telefonic Toric Constantin-Bucuresti-Avansati.

Gavrilă Aurel și Istrate Cristian ,ambii București, ne retragem de pe lista de așteptare de la Elite....

Back
Sus