Bună seara. Cu riscul de a-mi atrage anumite critici nu pot să nu scriu despre bătaia de joc care a fost astăzi la concursul de la Oradea. Precizez că nu susțin partea vreunei săli din oraș dar astăzi a fost prea de tot. Categoria "Incepatori" am fost la preț redus de am avut toate "condițiile de joc" (pereți albi, lumină mai degrabă ambientală decât pt. tenis, podea pe care trebuia mai ?nt?i să ?nveți să ?ți ții echilibrul și după aceea să joci tenis. Dacă eu ca localnic sant dezamăgit nu vreau să mă gîndesc la cei care au venit de la câteva sute de kilometri.
Organizatorii Amatur ar trebui în fiecare an să verifice condițiile sălilor care organizează turnee A. Pentru banii care i-am plătit astăzi mă consider PĂCĂLIT.
A fost un turneu 4 in 1 (in sala 2 cu 6 mese): spatiu extrem de mic, pereti albi, lumina extrem de slaba si podea foarte alunecoasa (ma bucur ca nu s-a accidentat nimeni).
Din pacate nu mai putem accepta pe viitor turnee de categorie A in asemenea conditii. Se pot face turnee B in sala cu gresie pe jos (macar spatiul de joc e mai mare si lumina e buna). In momentul in care se schimba conditiile, vom analiza si vom decide. Ne pare rau ca trebuie sa luam aceasta decizie drastica dar, totusi, Amaturul a evoluat si nu se mai poate juca oriunde si oricum. In calitate de Coordonatori, ne cerem scuze jucatorilor care au participat la acest turneu pentru conditiile improprii gasite la fata locului!
Bogdan Roman si Claudiu Vela