AmaTur: Turneu A Cupa de toamna "Carrefour", Oradea - 17.11.2018

Bună seara. Cu riscul de a-mi atrage anumite critici nu pot să nu scriu despre bătaia de joc care a fost astăzi la concursul de la Oradea. Precizez că nu susțin partea vreunei săli din oraș dar astăzi a fost prea de tot. Categoria "Incepatori" am fost la preț redus de am avut toate "condițiile de joc" (pereți albi, lumină mai degrabă ambientală decât pt. tenis, podea pe care trebuia mai ?nt?i să ?nveți să ?ți ții echilibrul și după aceea să joci tenis. Dacă eu ca localnic sant dezamăgit nu vreau să mă gîndesc la cei care au venit de la câteva sute de kilometri.
Organizatorii Amatur ar trebui în fiecare an să verifice condițiile sălilor care organizează turnee A. Pentru banii care i-am plătit astăzi mă consider PĂCĂLIT.

A fost un turneu 4 in 1 (in sala 2 cu 6 mese): spatiu extrem de mic, pereti albi, lumina extrem de slaba si podea foarte alunecoasa (ma bucur ca nu s-a accidentat nimeni).

Din pacate nu mai putem accepta pe viitor turnee de categorie A in asemenea conditii. Se pot face turnee B in sala cu gresie pe jos (macar spatiul de joc e mai mare si lumina e buna). In momentul in care se schimba conditiile, vom analiza si vom decide. Ne pare rau ca trebuie sa luam aceasta decizie drastica dar, totusi, Amaturul a evoluat si nu se mai poate juca oriunde si oricum. In calitate de Coordonatori, ne cerem scuze jucatorilor care au participat la acest turneu pentru conditiile improprii gasite la fata locului!
Bogdan Roman si Claudiu Vela

Elite - clasament final

Elite - clasament final

Clasament Elite

1.
Roman Bogdan - Arad.jpg
Roman Bogdan - Arad
2.
Tailbot Francois - Oradea.jpg
Tailbot Francois - Oradea
3.
Savu Cristian - Oradea.jpg
Savu Cristian - Oradea
4.
Tic Ioan - Oradea.jpg
Tic Ioan - Oradea
5 -- 8
Codau Vlad - Oradea
Balogh Attila - Oradea
Szalay Liviu - Oradea
Vaida Sorin - Oradea
9 -- 0v gr.sup.
Popa Octavian - Oradea
10 -- 11 1v gr.inf.
Cotca Dacian - Oradea
Tanc Florin - Oradea

Cu parere de rau,Marius dar am acelasi sentiment de frustrare pe care il ai si tu.Pacat.Din cate stiu eu,Oradea are alt trend,care nu seamana cu ce am primit noi azi.

Ultima editare:
Open - eliminatorii rezultate

Open - eliminatorii rezultate

Eliminatorii Open

1. Lacatis Ghita
-------------------- Lacatis Ghita 3-1
8. Georgescu Constantin
----------------------------------- Catricicau Adrian 3-2
5. Sabadas Dinu
-------------------- Catricicau Adrian 3-2
4. Catricicau Adrian
-------------------------------------------------- Bondar Octavian 3-0
3. Bondar Octavian
-------------------- Bondar Octavian 3-1
6. Jurescu Sorin
----------------------------------- Bondar Octavian 3-1
7. Koteles Antonio
-------------------- Kramarsic Milos 3-2
2. Kramarsic Milos

Finala mica - Open

Lacatis Ghita
-------------------- Kramarsic Milos 3-2
Kramarsic Milos

Ultima editare:
Open - clasament final

Open - clasament final

Clasament Open

1.
Bondar Octavian - Oradea.jpg
Bondar Octavian - Oradea
2.
Catricicau Adrian - Baia Mare.jpg
Catricicau Adrian - Baia Mare
3.
Kramarsic Milos - Belgrad.jpg
Kramarsic Milos - Belgrad
4.
Lacatis Ghita - Arad.jpg
Lacatis Ghita - Arad
5 -- 8
Jurescu Sorin - Timișoara
Sabadas Dinu - Oradea
Koteles Antonio - Cluj Napoca
Georgescu Constantin - Orastie
9 -- 12 0v gr.sup.
Trandafir Vasile - Targu Mureș
Ciobanu Daniel - Blaj
Istrate Samir - Arad
Jichici Svetozar - Timișoara
13 -- 15 2v gr.inf.
Curpas Ioan - Oradea
Veres Adrian - Timișoara
Demian Daniel - Arad
16 -- 1v gr.inf.
Ticu Sorin - Lugoj
17 -- 18 0v gr.inf.
Popa Mircea - Brașov
Cecan Vasile - Timișoara

Buna seara din pacate trebuie sa confirm ceea ce sa scris mai sus ,sala nu este conforma pentru a tine un turneu de A . Gresie pe jos se aluneca ,lumina slaba, in a doua sala din pacate lumina aproape lipsea... cu toata consideratia pentru organizatori dar nu au fost conditii propice pentru a se desfasura un turneu. Va multumim oricum dar nu mai venim aici.

Trimis de pe al meu SM-A600FN folosind Tapatalk

Si eu consider ca nu ii ok sa joci in acele conditii.
Ma bucur ca toata lume a iesit teafara din sala :) :)
Koteles Antonio a alunecat si a dat rau cu genunchiul de gresie,dar a putut sa termine jocul(greu)

Multumesc frumos

Ps: La cele spuse de Claudiu vreau sa mai adaug ceva foarte important, spuneam la multe turnee colegilor ca acest circuit Amatur este ca o NUNTA, ne chinuim sa multumim pe toata lumea si de multe ori nu reusim, dar pe langa asta trebuie sa ne respectam , si aici pun accent pe aceasta sala
Daca noi ca jucatori te respectam Tibi ca esti colegul nostru, trebuie sa ne respecti si tu pe noi ca jucatori in viitor sa oferi conditii mai bune de joc
Si cred ca se poate face o schimbare, bafta!
La modul general am avut un respect deosebit fata de Oradea, nu ne dezamagi chiar tu

Este pentru prima data cand particip la un turneu, la Oradea. Am venit, de la aproape 400 de kilometri,
cu curiozitatea omului de a vedea un oras cu iz occidental, infloritor, bine gospodarit si, nu in ultimul rand,
curat. Intr-adevar, din ce-am putut vedea, intr-un timp, relativ, scurt, burg-ul nu-si dezminte faima
castigata in ultimii ani, drept pentru care, atat edilii cat si locuitorii sai merita toate felicitarile.
Cat despre competitie, imi pare rau ca trebuie s-o spun(si eu) dar, cred ca, nici una din cele doua sali de joc nu se
ridica la pretentiile unui turneu de categoria A; cel mult un B local, cu, eventual, cativa "invitati" zonali.
Lasand frustrarile la o parte(din punctul meu de vedere, totusi, conditiile precare nu justifica prestatia-mi,
mai mult decat, modesta) tin sa-l aplaud, frenetic, pe castigatorul categoriei Avansati, "juniorul" Chibulcutean
care a crescut si s-a dezvoltat frumos, armonios si caruia ii intrevad o ascensiune rapida spre elitele AmaTur-ului.
Bravo, Bogdane, bravo, Nelule!

Back
Sus