AmaTur: Turneu A "Cupa Delta Dunării", Luncavița (Tl.) - 15/16.06.2019

- Gaitan Tiberiu - Open - Brăila

- ... daca la Luncavita se da ora exacta in Amatur (Turneu A)... atunci Luncavita sa fie ... 👍👏

- venim sa vedem ce surpriza de Turneu frumos ne-au pregatit "Maestri Organizatori Experimentati" pe care ii salutam cu mare drag... 👍
- venim sa "Respiram Aer de Turneu cu mese incinse si orgolii pe masura" :moody::distracted::wink-new::ambivalence: - unde singurul gand spre masa de joc este - "VICTORIA" ... :think::crazy::lol::lol:
- venim pentru toti cei dragi fara de care sambetele noastre nu ar mai fi atat de frumoase... 👍:think:

- SUCCES TUTUROR 👍

In atentia D.lui CHIRICA ALEXANDRU , București - Daca aveti un loc in masina pt amicul dvs. GIGI SPIN, rog raspuns la telefon 0723. 51.28.56. Multumesc.:roll::roll::roll:

Bună ziua! Cu scuzele de rigoare, mă retrag deoarece astăzi am primit o nouă planificare pentru luna iunie și sunt de serviciu pe 15/16, tură de 24h. Asmarandei Petru

Marin Madalin - Galați - incepatori
Ciurusnuc Costel - Galați - open
Mitu Manuel - Galați - open

Ultima editare:
Domnul Budescu joaca la 2 categori ( A/O) ..are pile la organizatori ...

Răm?ne la aprecierea ta ...poți să-l bagi la Elite..!��

întrucât nu pot participa duminică la concurs aș vrea să mă înscriu sâmbătă la categoria open.... Deci Vasile Evtei - open.

Pt. D-l Gigi Spin. Am loc in masina , merg de sambata de dimineata la Galați unde o sa innoptez la parinti. Va pot lua si pe dvs. si duminica dimineata traversam Dunarea si mergem la luncavita. Daca suntetiOK cu asta ma sunati: 0743-180056

Scuze Iulian.....Marin Madalin este aceiasi persoana cu Marin Ionut, care este in baza de date ...are 2 nume..te rog, trece-l ca Marin Ionut...

Ciocea Loredana Elena - Tulcea - începători
Luca Cristian - Tulcea - începători
Pană Remus - Tulcea - Avansați
Tiganisteanu Adrian - Constanța - Elite

Ultima editare:
Back
Sus