Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
- ... daca la Luncavita se da ora exacta in Amatur (Turneu A)... atunci Luncavita sa fie ...
- venim sa vedem ce surpriza de Turneu frumos ne-au pregatit "Maestri Organizatori Experimentati" pe care ii salutam cu mare drag...
- venim sa"Respiram Aer de Turneu cu mese incinse si orgolii pe masura" - unde singurul gand spre masa de joc este - "VICTORIA" ... :think::crazy::lol::lol:
- venim pentru toti cei dragi fara de care sambetele noastre nu ar mai fi atat de frumoase...:think:
In atentia D.lui CHIRICA ALEXANDRU , București - Daca aveti un loc in masina pt amicul dvs. GIGI SPIN, rog raspuns la telefon 0723. 51.28.56. Multumesc.:roll::roll::roll:
Bună ziua! Cu scuzele de rigoare, mă retrag deoarece astăzi am primit o nouă planificare pentru luna iunie și sunt de serviciu pe 15/16, tură de 24h. Asmarandei Petru
Pt. D-l Gigi Spin. Am loc in masina , merg de sambata de dimineata la Galați unde o sa innoptez la parinti. Va pot lua si pe dvs. si duminica dimineata traversam Dunarea si mergem la luncavita. Daca suntetiOK cu asta ma sunati: 0743-180056