ARIA-TT
organizator local
Este pentru prima data cand intru in aceasta sala.Cu toate ca am vazut locatia pe diferite postari de pe forum,trebuie sa recunosc ca am ramas placut impresionat de ceea ce s-a realizat acolo.Din cate am inteles au fost mai multe persoane implicate insa tin sa te felicit Vasile pentru tot ceea ce ai reusit sa faci acolo.
Legat de turneul de astazi ... numai cuvinte de lauda.Multi copii prezenti la concurs,cuminti si cu bun simt.Copiii localnici s-au dovedit a fi si ei la randul lor gazde primitoare si tin sa te felicit inca o data Vasile pentru ca ai grija sa le formezi caractere frumoase.Ne-am simtit foarte bine si speram ca pe viitor sa putem sa ne prezentam in numar mult mai mare.
Cu stima,
Cornel Balauca
Legat de turneul de astazi ... numai cuvinte de lauda.Multi copii prezenti la concurs,cuminti si cu bun simt.Copiii localnici s-au dovedit a fi si ei la randul lor gazde primitoare si tin sa te felicit inca o data Vasile pentru ca ai grija sa le formezi caractere frumoase.Ne-am simtit foarte bine si speram ca pe viitor sa putem sa ne prezentam in numar mult mai mare.
Cu stima,
Cornel Balauca