AmaTur: Turneu B Cupa Dornelor 23.11.2013 turneu B seniori -24.11.2013 juniori

Este pentru prima data cand intru in aceasta sala.Cu toate ca am vazut locatia pe diferite postari de pe forum,trebuie sa recunosc ca am ramas placut impresionat de ceea ce s-a realizat acolo.Din cate am inteles au fost mai multe persoane implicate insa tin sa te felicit Vasile pentru tot ceea ce ai reusit sa faci acolo.
Legat de turneul de astazi ... numai cuvinte de lauda.Multi copii prezenti la concurs,cuminti si cu bun simt.Copiii localnici s-au dovedit a fi si ei la randul lor gazde primitoare si tin sa te felicit inca o data Vasile pentru ca ai grija sa le formezi caractere frumoase.Ne-am simtit foarte bine si speram ca pe viitor sa putem sa ne prezentam in numar mult mai mare.
Cu stima,
Cornel Balauca

Imi permit sa folosesc contul baiatului meu pentru a caracteriza, succint, e drept, turneul de la Vatra Dornei. Impecabil.

Felicitari domnule Marcu, Dvs. si tuturor celor implicati atat in acest turneu cat si in miscarea de tenis de masă de la Dorna. Impresionant.

Cu respect,
Sebastian CHIRILA

Cupa Dornelor 23.11.2013 turneu B seniori -24.11.2013 juniori

poze scoase din cuptorul de la Suceava ...

Ultima editare:
Felicitari domnule Marcu , ai reusit sa organizezi din nou un turneu foarte frumos, nimeni nu cred ca are ceva de reprosat, sunt sigur ca toti s-au simtit bine , iar implicarea Dnv. de nota 10 din nou cu toate ca nu e usor sa`i multumesti pe toti, incet incet , turneele de la Vatra Dornei vor atrage cat mai multi participanti ,iar asta e meritul Dnv.

Dragi prieteni ar trebui sa remarcam faptul ca nicioadata lucrurile nu merg bine daca nu ai ajutor si din partea unor oameni de bine.Am incercat de multe ori sa organizez concursuri de unul singur dar a fost foarte greu si cu pierderi mari,dar reusitele si multumirile celor din sala acopereau intotdeauna acele pierderi.
La acest concurs am simtit totul mai usor deoarece am fost ajutat de oameni de bine ,ca mai sunt si din acestia ,care doresc pe aceasta cale sa le multumesc din suflet.Este vorba de urmatorii;
-PRIMARIA VATRA DORNEI-primar ILIE BOANCHES
-FIRMA POORTA DOORS-maneger domnul BIRLOVEANU VIOREL
-S.C. COLOANA CENTER Vatra Dornei,domnulPRUNA GRIGORE
-S.C. CARPATHIA SPRINGS-maneger domnul CHIFORESCU
-RIO BUCOVINA-domnul director PANAIT MARIUS
-FIRMA AUGUR Vatra Dornei-doamna TASCAN CECILIA
-OCOLUL SILVIC DORNA-domnul IONUT ABUTNARITEI
-FIRMA BRISTENA Vatra Dornei-domnul COCINSCHI
-PENY MARKET Vatra Dornei-domnul ANDREI
-IMPACT F.M.-domnului MARIAN APAVALOAIE , Daniel LOSTUN
-ORION T.V.-domnul CIOATA
Deasemenea vreau sa le multumesc domnilor;BOICU GABRIEL,HAGATIS ANDREI,GEORGESCU DRAGOS,pentru implicarea lor in bunul mers al acestui concurs.
MULTUMESC TUTUROR PTR.TOT

Back
Sus