Il felicit pe MARCU VASILE pentru reusita organizatorica al acestui concurs de tenis de masă si ii multumesc inca odata pentru premiile frumoase oferite cu aceasta ocazie.Luptele grele s-au dat inca din faza grupelor superioare si au fost cu adevarat dramatice in eliminatoriile de opt,unde doua dintre aceste meciuri s-au decis la ultimile schimburi de mingi.Aici notez meciul dintre Marcu Vasile-Nemaciuc Mihai incheiat cu 3-2 in favoarea primului,din cate am auzit, Nemaciuc Mihai piezand 2 seturi dupa ce a condus de fiecare data cu 7-1.Dar cel mai dramatic meci din eliminatoriile de 8,a fost intre Morosanu Vasile-Hagatis Andrei.2-0 pentru Morosanu Vasile si 10-8 in setul trei,Hagatis face 10-10 si castiga dramatic setul 3.Apoi face 2-2 si are in setul decisiv 8-5 ,pierde urmatoarele 5 mingi,10-8 pentru Morosanu,apoi revine Hagatis si se face 10-10.????Batranul???? vulpoi Morosanu ,reuseste sa se concentreze mai bine in astfel de momente cheie si pe fondul nervozitatii mai tanarului sau adversar reuseste sa castige setul decisiv cu 12-10.Acest meci ne-a tinut pe toti cei din sala cu ??????sufletul la gura??????,rasturnarile de situatie fiind sarea si piperul acestei frumoase dispute.La acest meci ,partea psihica si stapanirea de sine a avut in opinia mea un rol decisiv.De aceea este frumos tenisul de masa,mai ales pentru spectatori,cand urmaresti astfel de meciuri foarte aprig disputate cu numeroase rasturnari de scor.
- - - Actualizat - - -
Am uitat sa mai precizez un lucru,dupa parerea mea foarte important si emotionant totodata.Organizatorul,domnul Marcu Vasile a premiat FIECARE participant la turneu (deci si locurile 9-21)cu diplome si alte trofee dupa posibilitatile sale financiare,lucru DEMN de apreciat si poate de urmat si de altii.Acest gest frumos a emotionat intreaga asistenta prezenta.
- - - Actualizat - - -
Am uitat sa precizez un lucru foarte important si emotionant totodata.Organizatorul acestui concurs,domnul Marcu Vasile a premiat dupa posibilitatile sale financiare pe toti participantii la acest concurs,deci si locurile 9-21,oferindu-le diplome si alte premii cu semnificatie personala.Gest foarte frumos din partea sa care a emotionat intreaga asistenta prezenta.