AmaTur: Turneu B "Cupa FIE - Sport in Iași", Iași - 26-27.05.2018

Se retrag Ipate Giovani si Sumanaru Catalin! Multumesc!

Trimis de pe al meu SM-J500FN folosind Tapatalk

Cred ca se poate juca pe 5 mese ,sa incapa mai multi !Formula de joc se poate adapta ,organizatorii se pricep!Avand in vedere ca mai exista un turneu la Erbiceni ,ar fi loc...

Se va juca pe 5 mese, cel putin la amatori, unde sunt mai multi inscrisi, incat sa incapa toti cei care vor sa participe.

ma inscriu - e posibil sa revin vineri seara -

Bogdan, te anunt daca intervine ceva in timp

Pavel Bianca (Iași) - Amatori

Trimis de pe al meu WAS-LX1 folosind Tapatalk

- ... iar inscrieri... iar retrageri... :lol::lol::lol: ... nehotarati mai sunt...

- Cu mult drag si cu mult haz... catre organizatori... :lol::lol::lol:

- Ia postati ca premiu special la locul unu va fi un "Ferrari" ... 👍👏

- Si in ziua concursului... anuntati - "cu parere de rau"... :shock: :surprised: :lol: :lol: :lol: :oops: ... ca s-a retras "Ferrari" si ca a luat si un "R2"... :lol::lol::lol:

Buna seara

cu scuzele de rigoare se retrag de pe lista de asteptare:

1. Borcila Alexandru, Targu Neamț, 1622 - 9 - I
2. Cosau Toader, Targu Neamț, 1297 - 8.43 - I

Multumesc mult !

Buna dimineata. Se inscrie la Incepatori, Lili Barabancea, Iași. Multumesc.

Se retrage Istrate Ionut - accidentat. Toti cei de pe lista de asteptare la amatori vor intra in concurs, extindem numarul maxim de participanti la 30.

Se reinscrie Sumanaru Catalin -->elite
Multumesc!

Trimis de pe al meu SM-J500FN folosind Tapatalk

- ... iar inscrieri... iar retrageri... :lol::lol::lol: ... nehotarati mai sunt...

- Cu mult drag si cu mult haz... catre organizatori... :lol::lol::lol:

- Ia postati ca premiu special la locul unu va fi un "Ferrari" ... 👍👏

- Si in ziua concursului... anuntati - "cu parere de rau"... :shock: :surprised: :lol: :lol: :lol: :oops: ... ca s-a retras "Ferrari" si ca a luat si un "R2"... :lol::lol::lol:

Sau : " Nu e Ferrari ci e Dacie si nu il dam ci o luam de l;a castigator !! ":lol:

Back
Sus