Bozosan Petre
senior
Temelie Dragos elite , Cîndea Cristian open Mediaș
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Scuza-ma, pentru cultura mea si pt. a intelege mai bine ... are importanta daca la inscriere scriu Sursilov Constantin si nu Constantin Sursilov? Ca ar fi prima data cand ma lovesc de problema asta ... macar sa stiu pe viitorDa, dar **************** este nou, fiind înscriere inversa, ca si in cazul Sursilov.
Pentru corectare, si pentru pastratea ordinii, organizatorul trebuie sa stearga si sa reintroduca partea de lista incepand cu numele incorect.
Buna ! Din Sannicolau Mare judet Timis se inscriu! Mitar Marius Tiberiu , Iliuta Adrian , Botas Constantin , Clisics Iosif! Ne vedemRezervat inscrieri
Scuza-ma, pentru cultura mea si pt. a intelege mai bine
adof a spus:Rugăm fiecare participant să menționeze categoria la care dorește să participe, cu respectarea regulamentului AmaTur, în sensul ca open-iștii (media20 ^) nu pot juca la amatori;
înscrierea se face : - Nume Prenume, localitate, categorie. Vă rugam folositi numele și prenumele înscrise în clasamentul Amatur pentru a nu avea surprize sa apăreți ca jucător nou.