AmaTur: Turneu A "Cupa Iernii", Sibiu - 16.12.2017

Din Mioveni la Elite : Drăgan Valentin si din Pitești la Elite : Ciuca Dan si Banescu Dragos

Da, dar **************** este nou, fiind înscriere inversa, ca si in cazul Sursilov.
Pentru corectare, si pentru pastratea ordinii, organizatorul trebuie sa stearga si sa reintroduca partea de lista incepand cu numele incorect.

Da, dar **************** este nou, fiind înscriere inversa, ca si in cazul Sursilov.
Pentru corectare, si pentru pastratea ordinii, organizatorul trebuie sa stearga si sa reintroduca partea de lista incepand cu numele incorect.
Scuza-ma, pentru cultura mea si pt. a intelege mai bine ... are importanta daca la inscriere scriu Sursilov Constantin si nu Constantin Sursilov? Ca ar fi prima data cand ma lovesc de problema asta ... macar sa stiu pe viitor

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S7 Edge folosind Tapatalk

adof a spus:
Rugăm fiecare participant să menționeze categoria la care dorește să participe, cu respectarea regulamentului AmaTur, în sensul ca open-iștii (media20 ^) nu pot juca la amatori;
înscrierea se face : - Nume Prenume, localitate, categorie. Vă rugam folositi numele și prenumele înscrise în clasamentul Amatur pentru a nu avea surprize sa apăreți ca jucător nou.

Multumesc dl. Giosan!

Asa se intampla cu astia micii ca noi care nu citim regulamentul!

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S7 Edge folosind Tapatalk

Back
Sus