Vivivarzaru
junior
Ok multumesc
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumesc celor care au venit cu sfaturi despre microbuze..... dar eu nu calatoresc decat cu trenul, am o fobie pt. masini, microbuze etc....doar in caz de extrema necesitate le folosesc.
Am și eu o fobie –dar este la tren. Poate că domnu’ Matei, în mărinimia sa, îmi face cadou un autoturism, de preferință un model Mercedes-Benz.
Facem, facem dom`Silviu, cum nu, ideea e că l-am și comandat pentru domnia voastră, am anticipat dorința, m-a cam desumflat un pic furnizorul , mi-a zis că cele două rînduri de ghidoane nu-s cromate, e vreo problemă?
P?nă se rezolvă, urcați-vă-n drezina lu? Armand și veniți să jucăm un tenis la nea Nae!![]()
La grupa 4 inferioară rezultatele trecute sunt varză, am avut 3-1 cu Boboc si 3-0 cu Lungu,mi se parea mie că joc cu cine nu trebuie, adică 4 victorii, bravo!
Tot ocupat cu grija fata de semeni , nu sunteti atent la lucrurile importante si IULICA a ascuns tricoul de campion ( si vine iarna ... )