Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Și cred că trebuie să actualizați și clasamentul? Doar întreb, să vadă Armand că-s aproape la fel de atent ca el!:thumbup:
Daca tot veni veorba - avand in vedere ca pe acest forum sunt 2 organizatori de nadejde(chiar 3, cu dl. Darmaz), am 2 nelamuriri la care as dori raspuns:
1 - pe pagina jucatorilor a aparut noul punctaj (dupa turneele A+ regionale), in dreptul caruia scrie FINAL 2021!!!
Adica, gata, nu se mai puncteaza nici un turneu pe 2021? Sau ce inseamana FINAL 2021?
2 - de unde rezulta / cine a hotarat 9unde scrie?) ca la concursurile de dupa 15 sept. se utilizeaza clasamentul pe sept. 2021 si nu cel final 2021?![]()
Daca tot veni veorba - avand in vedere ca pe acest forum sunt 2 organizatori de nadejde(chiar 3, cu dl. Darmaz), am 2 nelamuriri la care as dori raspuns:
1 - pe pagina jucatorilor a aparut noul punctaj (dupa turneele A+ regionale), in dreptul caruia scrie FINAL 2021!!!
Adica, gata, nu se mai puncteaza nici un turneu pe 2021? Sau ce inseamana FINAL 2021?
2 - de unde rezulta / cine a hotarat 9unde scrie?) ca la concursurile de dupa 15 sept. se utilizeaza clasamentul pe sept. 2021 si nu cel final 2021?![]()
A, puiul la jar a fost determinant pentru participarea mea, deci cu pui cu tot (exagerez desigur, placerea de a va reintalni nu se compara cu nimic)!
Cum am uitat.....vreau un pui la jar .... sa il despic cu un topspin...![]()
Preiau eu puiul la jar al d-lui Cătălin Ontoiu, în urma retragerii acestuia (Gagiu Remus H/A - donez eventual 1/2 pentru a-mi păstra agilitatea)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Este de remarcat faptul că acest turneu din Targoviște va rămâne in istorie, dincolo de rezultatele partidelor de tenis, prin introducerea unui nou concept: drezina lu’ Armand. Astfel, unii termeni renumiți (precum oul lui Columb, ciurul lui Eratostene, mărul lui Newton, bobina Tesla, cușca lui Faraday, Movila lui Burcel etc.) riscă să fie ușor eclipsați.
Sa nu uitam topspinul de pui.
Sa nu uitam topspinul de pui.