Coro este un baiat simpatic asa ca am studiat cu atentie problema aparuta datorita absentelor lui nemotivate pentru a vedea cum si daca pot sa il ajut
In primul rand,voi cita din Regulamentul Amatur 2014,paragraf 4.4.2
4.4.2. Absentii nemotivati
- Jucatorii inscrisi/validati care nu se prezinta la turneu (nemotivat) si nu anunta retragerea pana la ora limita din anuntul organizatorului, vor fi notati cu N? in clasament,iar la a doua nemotivata vor fi suspendati sase luni.
- In conditiile in care o persoana nemotivata contesta faptul ca s-a inscris pe forum sau ca nu a avut cunostinta despre acest aspect, raspunderea ii revine intermediarului care l-a inscris fara voia sa;
Am citit apoi,in topicul "Lista concurentilor ce sunt inscrisi la turneu si nu se prezinta" postul nr 2 din 06.04 care reprezinta lista actualizata a nemotivatilor. Din pacate,in ultimele 12 luni Coro apare absent nemotivat la concursul A din octombrie 2013 de la Bacău si apoi la concursul A din aprilie 2014 Focșani
I am telefonat lui Gelu Vladoiu,cel care tine evidenta si care se ocupa de acest aspect al Regulamentului si mi-a zis ca nu vede cu ce l-ar putea ajuta.
Eu ce pot sa spun..ar fi bine daca Coro l-ar contacta pe Gelu si sa ofere o explicatie,poate a avut un motiv de forta majora si n-a apucat sa anunte absenta..Cert este ca la concursul de la Focșani au fost grupe inferioare(acestea fiind facute de seara si nemodificate ulterior pt a tine cont de nemotivati) care au fost date peste cap datorita concurentilor absenti