AmaTur: Turneu A Cupa ,, INTERTENIS Botoșani '' - Turneu A -12 aprilie 2014

Multumesc don' Vasile, stiu ca sunteti gazde primitoare si oameni de bine. Sunteti model de spirit de echipa, tot respectul pentru ceea ce faceti.
Bravo !

- - - Actualizat - - -

Vreau sa transmit colegului nostru Romeo Colesniuc sincere condoleante la trecerea in nefiinta a sotiei sale care a decedat chiar in dimineata concursului. Sunt momente grele pentru el care din pacate a pierdut partida cu jumatatea lui.............
Dumnezeu s-o odihneasca in pace !
Suntem alaturi de tine Romeo !
condoleante

O parte dintre lucrurile uitate in sala urmeaza sa intre in posesia proprietarilor.

Dupa cum am fost anuntat,recipientul pentru apa este al domnului Corneanu Sorin din Botoșani.

Recipientul pentru apa (adidas) imi apartine Cornel. Multumesc.

MG_3008.jpg

Am fost sunat de domnul Nica si am stabilit metoda prin care sa-i returnez punga.

MG_3012.jpg

Bluza de trening kappa ii apartine domnului Mesinschi Radu din Botoșani.

MG_3014.jpg

Ultima editare:
Nu am fost contactat de nimeni pentru aceasta bluza de trening.

Astazi am recuperat de la sala polivalenta o alta bluza de trening.

Astept in continuare sa fiu contactat prin MP sau telefonic.

Vreau sa transmit colegului nostru Romeo Colesniuc sincere condoleante la trecerea in nefiinta a sotiei sale care a decedat chiar in dimineata concursului. Sunt momente grele pentru el care din pacate a pierdut partida cu jumatatea lui.............
Suntem alaturi de tine Romeo !

SINCERE CONDOLEANTE.cuvintele sunt de prisos,imi pare nespus de rau
VATRA DORNEI este alaturi de tine prietene drag

Suntem alaturi de tine Romeo ![/QUOTE]
Condoleante si mult curaj mai departe,o punte grea din viata.

Back
Sus