AmaTur: Turneu A Cupa "INTERTENIS Botoșani" - Turneu A - 28 martie 2015

Din Suceava la copii:
Incepatori: Bejenar Alexandra si Martin Richard.
La I-IV - Catargiu Anastasia si Nichitean Mihnea.
La V-VIII - Vida Stefana, Cibotariu Andrei si Gavrilovici Ioan.

Ultima editare:
Acsinia Catalin,Suceava,Open.

Bine ai revenit in Amatur!

Unul dintre cei mai vechi forumisti si amaturisti,chiar daca a lipsit la primul turneu de la Oradea ,fiind retinut undeva pe la Cluj (daca imi aduc bine aminte din cele citite ) a contribuit activ la demararea Amaturului alaturi de Claudiu Iacob (Filo).

Bravo.

EMI

Postat în original de katyacsinia
Bine ai revenit in Amatur!

Unul dintre cei mai vechi forumisti si amaturisti,chiar daca a lipsit la primul turneu de la Oradea ,fiind retinut undeva pe la Cluj (daca imi aduc bine aminte din cele citite ) a contribuit activ la demararea Amaturului alaturi de Claudiu Iacob (Filo).
Bravo.

EMI

Eu voiam sa- i fac buletin de Gura Humorului.... Este unul din fondatorii amaturului. Respect ! Tot de-ai nostri ! ;)

Acsinia Catalin din lista de asteptare poate sa stea linistit pentru ca a prins "open-ul".:).Il asteptam cu drag.

Mironescu Adrian se transfera la amatori.

Au fost inscrisi in postul 93.

Copiii la care faci referire erau deja trecuti in lista participantilor.Am sa verific iarasi toti copiii inscrisi sa ma asigur ca nu este nici o scapare.:)

Ultima editare:
Din cauza unor probleme de sănătate Balaita Mihai se retrage de la copii clasele V-VIII si de la dublu.Va multumesc pentru intelegere.

Back
Sus