AmaTur: Turneu B "Cupa Liberă", I.H.R. Târgoviște - 20.08.2017

Este f.bună ideea dumneavoastră dl. Mihai!!
Ca să oferim cele 5 jocuri / jucător, vom juca la grămadă, iar apoi vom face 5 grupe de 3 jucatori, urmat de tablou eliminatoriu atât la open, cât si la anatori!!
Concursul va avea aceeași durată ca si cel din luna iulie!!
Ne g?ndim ce variantă vom adopta!!!

Foarte bine gandit dl. Manoiu, dar oare nu raman 20 de concurenti dupa grupele inferioare??
Va multumesc,
G.Popescu

P.S.:
Daca vreti sa faceti o schimbare in postarea initiala a turneului, atunci faceti direct eliminatorii dupa inferioare (care pe care) si astfel timpul de gratar si bere devine mult mai mare...:D
Asta este sistemul care se joaca prin alte tari: grupe de 6 si tablou eliminatoriu. In grupele superioare la noi se fac de obicei aranjamente "de doi luati cate doi" :p

Ultima editare:
Nea Adi, dacă tot a apărut lista de așteptare poți deschide lista cu "functionarii" de la grătar... Vezi că Marean vrea tot "rezervă"...

Ar fi interesant de aplicat sistemul utilizat astazi la B-ul de la Ploiești: Primii 15 turneu open, urmatorii 15 turneu amatori. Chiar daca sunt 5 si nu 6 mese ca la Ploiești, se poate organiza ca jocurile din grupa a VI-a sa se joace alternativ pe celelalte mese (6 grupe de 5 jucatori). Sau 6 grupe de 6 si intra si cei din lista de asteptare.
Mihaita,vrei s-o intorci ca la Ploiești;)

Nea Adi, dacă tot a apărut lista de așteptare poți deschide lista cu "functionarii" de la grătar... Vezi că Marean vrea tot "rezervă"...

Mă bucur enorm când sunt titular ......... dar nu se poate mereu ........ trebuie să prestezi ....... iar eu nu ......... dar ....... referitor la grătar ..... prefer să mănînc nu să mă afum..... (chiar am alergie la fum, acarieni ........ etc.). Nu am încă la ........... vin , bere, prieteni ........
Să ne vedem cu bine la toate tipurile de mese .......:wave::wave:

La mulți ani Marian Florea!

Cred ca multi dintre voi stiu asta, dar pentru cei care nu stiu:

Pe 15 august nu se fac urări de ?La mulți ani? și se spune că este mare păcat, pentru că, de Adormirea Maicii Domnului, a avut loc moartea și ?nălțarea Fecioarei Maria.

Cu alte cuvinte se considera a fi o sarbatore mult prea mare, ca sa se chefuiasca cu ocazia ei...

Cei botezați Maria, Marin, Mariana, Marinela, Mioara sau Marian ar trebui să-și serbeze ziua numelui pe 8 septembrie, odată cu Nașterea Maicii Domnului.

La romano - catolici serbarea numelui de botez Maria, Marin, Mariana, Marinela, Mioara sau Marian se face pe 12 septembrie

Nu vreau sa fiu inteles gresit si imi cer scuze celor care au spus "La multi ani!" celor ce poarta numele Sfantei Fecioare Maria, dar cred ca este ceva care ar trebui sa.l stim toti.
La noi se obisnuieste sa se ureze atat pe 15 august cat si pe 8 septembrie, dar cei care sunt aproape de Dumnezeu stiu ca sarbatorirea numelui oamenilor se face numai pe 8 septembrie

O seara frumoasa!

Ultima editare:
Cred ca multi dintre voi stiu asta, dar pentru cei care nu stiu:

Pe 15 august nu se fac urări de „La mulți ani” și se spune că este mare păcat, pentru că, de Adormirea Maicii Domnului, a avut loc moartea și ?nălțarea Fecioarei Maria.

Cu alte cuvinte se considera a fi o sarbatore mult prea mare, ca sa se chefuiasca cu ocazia ei...

Cei botezați Maria, Marin, Mariana, Marinela, Mioara sau Marian ar trebui să-și serbeze ziua numelui pe 8 septembrie, odată cu Nașterea Maicii Domnului.

La romano - catolici serbarea numelui de botez Maria, Marin, Mariana, Marinela, Mioara sau Marian se face pe 12 septembrie

Nu vreau sa fiu inteles gresit si imi cer scuze celor care au spus "La multi ani!" celor ce poarta numele Sfantei Fecioare Maria, dar cred ca este ceva care ar trebui sa.l stim toti.
La noi se obisnuieste sa se ureze atat pe 15 august cat si pe 8 septembrie, dar cei care sunt aproape de Dumnezeu stiu ca sarbatorirea numelui oamenilor se face numai pe 8 septembrie

O seara frumoasa!

Ai și tu dreptate........... la voi ........ Dar la NOI .............am fost trezit de la .......06.30............ O seară la fel de bună ca a tuturor MARI............... urați sau neurați .

Inscrieri Open/Amatori - on 8/16/2017 at 3:01:44 PM

Lukasz Klimas - Ploiesti.jpg
1. Lukasz Klimas - Ploiești, 2 - 44.41 - OEL
Lazaroiu Adrian - Targoviste.jpg
2. Lazaroiu Adrian - Targoviște, 38 - 32.32 - OE
Gorum Adrian - Topoloveni.jpg
3. Gorum Adrian - Topoloveni, 81 - 31.46 - OEL
Neculcea Alexandru - Moreni.jpg
4. Neculcea Alexandru - Moreni, 598 - 30.5 - OE
Dobrin Adrian - Targoviste.jpg
5. Dobrin Adrian - Targoviște, 94 - 29.96 - OE
Sencu Victor - Targoviste.jpg