Din Mioveni - Rizescu Gheorghe - amatori.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
La multi ani!Acuma am ajuns si eu "acasa".
Pot sa vin si eu la Open?
Multumesc!
De la Slatina, se înscrie la amatori, Florin Teodorad, dacă mai sunt locuri disponibile!
Mulțumesc
Trimis de pe al meu Mi A1 folosind Tapatalk
Mulțumesc frumos!Ok. Va astept. Locuri mai sunt
1 | Trocan Alexa | Constantin Cristina | Baltatu Marius | Mitu Nicolae | Mihaila George | |
2 | Bradusca Cornel | Lungoci Mihai | Carjan Dumitru | Ionescu Daniel | Teodorad Valentin | Gonciarenco Mihai |
3 | Muntoiu Gabriel | Ileanu Bogdan | Grigore Marian | Rizescu Gheorghe | Georgescu Cristian | Dica Danut |
4 | Trocan Nicolae | Botanel Eduard | Tomescu Florin | Florea Bogdan | Martoiu Gabriel | Ienasoae Dragos |
5 | Lupsa Bogdan | Bucuroiu Alin | Botanel Grigore | Vaireanu Danut Ionel | Tuta Radu Ionut | Negrila Cristian Valentin |
6 | Tuca Cristi | Anescu Andu | Neferu Robert | Podlovschi Bogdan | Corbu Ionut | Gheorghe Alexandru |
7 | Barca George | Dinicescu Ion | Stanescu Tiberiu | Bucur Mario | Lungoci Tudor | Negrila Cristian |
8 | Baluta Silviu | Stoica Mihai | Ontoiu Catalin | Huica Petre | Popovici Mircea |
1 | Petrescu Liviu | Gorum Adrian | Neagoe Costin | Orac Teodor | Pribeagu Sebastian | Muntoiu Theodor |
2 | Toma Florin | Badulescu Teodor | Macelaru Eugen | Vasiliu Remus | Bobirica Alin | Parvan Valentin |
3 | Traistaru Marius | Lazaroiu Adrian | Ciuca Dan | Istrate Cristian | Railean Vlad | Velicescu Dragos |