Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mai departe setul 3...Sansonov-T.Boll 0-1...0-2...1-2...2-2...3-2...4-2...5-2...5-3...6-3...7-3...7-4...8-4...8-5...8-6...8-7...8-8...9-8...10-8...11-8Acum Sansonov- T.Boll 11-8......si il conduce in setul doi 7-1...8-2...8-3...9-3...9-4...10-4...11-4
Deci 2-0
la ce ora este finala si semifinala?Samsonov in finala cu Xu Xin
Nea Deny,mai bine zis Donic cistiga lejer in fata lui Butterfly.Se pare ca era Tenergy 05 a trecut.Mai multe ma rezerv sa zic.Cu drag EmiOvtcharov castiga lejer locul III in fata lui T.Boll cu 4-1
Cu burete albastruOvtcharov joaca cu T05)
Lasind speculatiile la o parte,dupa fizionomia lui Boll se vede ca era distrus fizic(o fii fost prietena in calduriLoc 3-4:Ovtcharov-Boll=4-1(3,-8,8,5,6),si se pare ca "era" lui Timo Boll a luat sfarsit!
loc 1-2:Xu Xin-Samsonov=4-1(6,-12,8,9,7)...sau tineretea si talentul a invins experienta!
Ovtcharov joaca cu bluefire din ce scrie pe wiki...o fi lemnunl care ii da atata forta...Ovtcharov joaca cu T05)
Cu ce joaca cu ce nu joaca are mai putina importanta.T-ai suit intr-un Renault Clio,de strada si unul de raliu,eu da,asa ii si cu fetele.Un Renault Clio de strada costa 15000 euro si unul de raliu vreo200-300 de mii .Capisi.Fetele sunt special pentru fiecare jucator produse si nu au nici o legatura cu cele de serie.Discutie incheiata pe aceasta tema.E marketing.Joaca cu Tenergy.Aveam si o poza pe undeva.Si el si Baum joaca cu Tenergy
Atitudinea aroganta pe care ai remarcat-o,era pusa de mine in prim plan ca sa acopar inocenta ta de a crede ca la o Cupa mondiala cum a fost un jucator sponsorizat de o marca joaca vizibil cu o alta.Postarile pe forum sunt in general ca sa le citeasca marea masa si chiar daca este un raspuns de cele mai multe ori nu exista referire directa la predecesorul mesajului.Imi pare nespus de rau ca ai luat raspunsul meu ca o replica agresiva,intentia era alta, in directia (comica -rautacioasa).Imi cer scuze desi nu cred ca este cazul pentru ca era ori cum o discutie neofensiva si neagresiva.Sorry pentru ofensa.EmiAm spus doar ca joaca cu Tenergy,nu am specificat daca sunt facute special pt. el,daca sunt tunate de fabrica,daca le cantareste,daca baga booster,daca etc. etc.Era doar o observatie ca foloseste Tenergy 05,el fiind de fapt sponsorizat de Donic.Cunosc destui jucatori pro care joaca cu fete obisnuite pe care le aleg mai cu grija,le cantaresc etc, si exista jucatori mai pretentiosi care au o anumita duritate pentru burete ,burete de la o fata si cauciuc de la alta,etc nu vreau sa intru in detalii.Insa nu pot sa nu remarc "tonul" agresiv pe care il adoptati in discutie.
Aveti o atitudine aroganta ,lucru care nu imi place,nu ne cunoastem,asa ca ... daca se poate mai mult respect.Expresiile gen "Capisi" si "discutie incheiata" va rog sa le pastrati pentru raliu sau cand sunteti la volan in Cliseara placuta!
Mai este acel comentator simpatic dar la tvr1 cu "tehnica lui de filigran"Mie cel mai mult si mai mult si mai mult mi-a placut comentatorul.Criza se resimte si la Eurosport,au mai concediat din reporteri si cei ramasi au trebuit vrand nevrand sa devina polivalenti.Asta probabil era titular la windsurfing,acu a trebuit sa preia si transmisiile de t.d.m,squash,curling,berbunca si polo calare.Saracu era ingrozit cand citindu-si notitele trebuia sa navigheze prin multitudinea de Ma,Xu,Wang,Zhang,Chen.Probabil de aia nu mai stia care-i backhandul si forehandul.
Ii duc dorul berbecului alalt,autorul faimoase sintagme"tehnica de filigran",folosita cand unul dadea mingea in banda fileului iar aceasta se prelingea usurel in terenul advers.
Cat despre meciul in sine a avut o evolutie si un deznodamant previzibile daca tinem cont ca Samsonov,in cazul in care ar fi fost membru unei etnii conlocuitoare respectabile(de larga raspandire internationala) i-ar fi putut fi tata lui Xu