Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Domnule mateidumitru se scrie corect a nu-mi parea rau si nu "pare"Bravo Alexandra ! Inca un motiv in plus pentru a nu-mi pare rau, ca m-ai batut acum un an la Topoloveni
Domnule mateidumitru se scrie corect a nu-mi parea rau si nu "pare"
Alexandra felicitari pt realizare si de aum inainte sa devina o obisnuinta.
Si cand ai avea timp si dispozitie sa-i acorzi o sansa de a juca impotriva ta unui mos ca mine, ar fi o onoare.
Felicitari organizatorilor. A fost "smooth and targeted".
Danut ! O previziune confirmata!....NU aveai sansa nici la 13 Anisori...Poate..poate la cei mai tinereiii....Bafta in Anul 2012 !!...Cu antrenamente sustinute...tenacitate..si gura mai micuta...bye for now...sau ciao di venezia..tante auguri..parca
Domnule mateidumitru se scrie corect a nu-mi parea rau si nu "pare"
Alexandra felicitari pt realizare si de aum inainte sa devina o obisnuinta.
Si cand ai avea timp si dispozitie sa-i acorzi o sansa de a juca impotriva ta unui mos ca mine, ar fi o onoare.
Felicitari organizatorilor. A fost "smooth and targeted".
nu-i problema, ma bucur ca am putut sa fiu de ajutor.Cred ca mi-era foame cind am scris, de aceea am mincat o litera. Sper sa ma scuzi !... dar n-am facut-o intentionat.
scrie ca esti mai slabutz decat mine la Kgmesaj pt Domnu taiegatu"dlfasfmhasundretioplmuascrsjhmageiuvkjasdfgeracvbsvbplmanbcsirtank"
astept sa imi spui ce am zis mai sus, dupa care ai voie sa mai comentezi pe aici![]()
GRESITnu-i problema, ma bucur ca am putut sa fiu de ajutor.
scrie ca esti mai slabutz decat mine la Kg![]()