AmaTur: Turneu B CUPA MOS CRACIUN – București 17 DECEMBRIE 2011- TOP TENIS ARENA TURNEU cat. -B.

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
Oauuuuuuuuu!Ce performanta MARE la varsta ta!!!!!BRAVO Andraaaaaaaaaa!
Cei care am crezut in talentul tau am primit cel mai frumos dar de Craciun!!!!
CHAPEAU!!!Felicitari celor care o antreneaza.
"Craciun Fericit" tuturor colegilor (organizatori sau amaturisti)bucuresteni!

Bravo Alexandra ! Inca un motiv in plus pentru a nu-mi pare rau, ca m-ai batut acum un an la Topoloveni
Domnule mateidumitru se scrie corect a nu-mi parea rau si nu "pare" :)
Alexandra felicitari pt realizare si de aum inainte sa devina o obisnuinta.
Si cand ai avea timp si dispozitie sa-i acorzi o sansa de a juca impotriva ta unui mos ca mine :), ar fi o onoare.
Felicitari organizatorilor. A fost "smooth and targeted".

Ultima editare:

Si cand ai avea timp si dispozitie sa-i acorzi o sansa de a juca impotriva ta unui mos ca mine :), ar fi o onoare.

Danut ! O previziune confirmata!....NU aveai sansa nici la 13 Anisori...Poate..poate la cei mai tinereiii....Bafta in Anul 2012 !!...Cu antrenamente sustinute...tenacitate..si gura mai micuta...bye for now...sau ciao di venezia..tante auguri..parca

Danut ! O previziune confirmata!....NU aveai sansa nici la 13 Anisori...Poate..poate la cei mai tinereiii....Bafta in Anul 2012 !!...Cu antrenamente sustinute...tenacitate..si gura mai micuta...bye for now...sau ciao di venezia..tante auguri..parca

Multumesc pentru urari :)
1 nu am tipat in gura mare ca o sa castig ceva. Deci ce rost are previziunea ta?
2 data viitoare o sa prevezi ca de obicei tuica e incolora?
3 Vezi ca am niste legaturi pe la TV si daca doresti poate-ti schimbi titulatura din "anonimul venetian" in "diva venetiana" sau stiu eu prezicatorul multipotent, multilateral, multidimensional, mareleeeeeeee Venetian Prezicatorullllll zis si "Vrajitoarea mercedesa" printre cunoscatori/cunoscatoare in ale meseriei :)
Multa sanatate si bucurie in anul ce o sa vie.

Cred ca mi-era foame cind am scris, de aceea am mincat o litera. Sper sa ma scuzi ! :D ... dar n-am facut-o intentionat.

mesaj pt Domnu taiegatu"dlfasfmhasundretioplmuascrsjhmageiuvkjasdfgeracvbsvbplmanbcsirtank"
astept sa imi spui ce am zis mai sus, dupa care ai voie sa mai comentezi pe aici:)

Asta ca sa iti dau ceva de lucru:))

FELICITARI INCA O DATA ALEXANDRA!!!!!

P.S.maine de la ora 18.00 suntem la viva(daca nu ai inteles ce am scris mai sus nu veni)

Cred ca mi-era foame cind am scris, de aceea am mincat o litera. Sper sa ma scuzi ! :D ... dar n-am facut-o intentionat.
nu-i problema, ma bucur ca am putut sa fiu de ajutor.
mesaj pt Domnu taiegatu"dlfasfmhasundretioplmuascrsjhmageiuvkjasdfgeracvbsvbplmanbcsirtank"
astept sa imi spui ce am zis mai sus, dupa care ai voie sa mai comentezi pe aici:)
scrie ca esti mai slabutz decat mine la Kg :)

putem juca si fara rezolv problema ca nu se refera la joc.
iti zic la sala ca sa se chinuie si altii sa descifreze :)
oricum daca speri ca nu am descifrat (asta inseaman ca nu vrei sa jucam, aceasta invitatie fiind doar formala, nu vin :) )

Back
Sus