adimucu
senior
să aduci 2 găleți de sare neapărat, la Agnita se face mult polei iarna...Sper sa pot veni si eu Banu Nicolae - Ocna Sibiului..multumesc.

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
să aduci 2 găleți de sare neapărat, la Agnita se face mult polei iarna...Sper sa pot veni si eu Banu Nicolae - Ocna Sibiului..multumesc.
In acest caz, Moldovan Flavia, Buta Denisa, Moldovan Cristian, Moldovan Alexandru participa si la categoria AMATORI .Fiind un turneu dedicat copiilor,"Mos Craciun" o sa le acorde ocazia doritorilor sa se inscrie si la categoria amatorilor fara a achita taxa suplimentara!
aduceți nectar amestecat cu ambrozie din butoaiele păstrate special de domnii Dinicescu și Motoroi...Cite grade sunt in sala ?... sa stim ce sa ne aducem de baut
Cite grade sunt in sala ?... sa stim ce sa ne aducem de baut![]()
Se inscrie Pasc Rares din Târnaveni la categoria sub 14 ani. Precizez ca va participa si la Amatori. Multumesc.
Da, asta zic si eu invitatie...Daca ma lasa durerea de spate, n-o sa ma pot abtine.'Nea Titi,primarul si administratorul salii ne-au asigurat ca nu o sa inghete nimeni in sala,sunt activitati sportive in desfasurare zilnic,pe toata durata lunii decembrie,iar instalatia de incalzire centrala functioneaza non-stop.Eu ma rog ca sa nu ne faca "figuri" instalatia de iluminat(ca in martie!)si tocmai de aceea ne-am luat masuri de precautie si o sa jucam toti cu lanterne de mineri pe frunte daca ne prinde seara!!!In plus,am "rupt" si sigiliul de la rachiul de nunta a baiatului meu cel mic,asta ca sa jucam in viteza si sa creasca "gradele" in sala..sper doar sa nu dea vreunul in clocot!!!