Johnny Plaiasu
senior
Asta am intrebat si eu dar nu cred ca o sa primim un raspuns.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
3
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Asta am intrebat si eu dar nu cred ca o sa primim un raspuns.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Turnee A rezervate pentru zona 3, in urmatoarele date din calendar:
1. 27 ianuarie - București - Dutu Catalin;
2. 10 martie - Giurgiu - Dena Corneliu;
3. 28 aprilie - București - Tanase Tiberiu;
4. 2 iunie - București - Dutu Catalin;
5. 28 iulie - București Tanase Tiberiu;
6. 15 septembrie - București - Dutu Catalin;
7. 20 octombrie - București - Tanase Tiberiu;
8. 3 noiembrie - Giurgiu - Dena Corneliu.
Acest raspuns exprima esenta spiritului românesc.De ce nu mergeti la Pitești, Ploiești, Topoloveni, Baicoi ... ?
Doar asa, ca sa pastram spiritul competitiei, vi se pare normal ca un jucator sa-si completeze toata grila de turnee ajungand la ele cu metroul? Noi astialalti `din provincie` tragem din greu batand multi kilometri, iar voi vreti sa jucati (sau sa vi se ofere posibilitatea ) doar acasa ...
Sint curios daca in Bulgaria sau in oricare alta tara si in oricare sport se mai face asa ... vorbind de un concurs ... Daca nu se puncteaza, puteti face in fiecare saptamana cate un turneu ca nu va opreste nimeni ...
Parlamentarii Ro sunt vicecampioni balcanici la fotbal, asa ca ....avem valori...nu joaca!Amaturul Romanesc a inceput sa semene cu Guvernul Romaniei.Ma intreb,bulgarii or avea vreun circuit de tenis de masă pentru amatori?BAFTA MEA eu sunt aproape de ei,Ruse e la 70 km de mine ,Veliko Tarnovo la 90 km, ar fi marfa sa joc acolo.
N-ati inteles nimic. Este un concurs si la fel este peste tot, se joaca acasa si in deplasare - chiar daca unii au un `stadion` mai bun.Acest raspuns exprima esenta spiritului românesc.
De ce nu mergeti la Pitești, Ploiești, Topoloveni, Baicoi ... ?
Doar asa, ca sa pastram spiritul competitiei, vi se pare normal ca un jucator sa-si completeze toata grila de turnee ajungand la ele cu metroul? Noi astialalti `din provincie` tragem din greu batand multi kilometri, iar voi vreti sa jucati (sau sa vi se ofere posibilitatea ) doar acasa ...
Sint curios daca in Bulgaria sau in oricare alta tara si in oricare sport se mai face asa ... vorbind de un concurs ... Daca nu se puncteaza, puteti face in fiecare saptamana cate un turneu ca nu va opreste nimeni ...
De ce nu mergeti la Pitești, Ploiești, Topoloveni, Baicoi ... ?
Scuza-ma Cornel ! Te asigur de la inceput de toata consideratia mea pt tot ceea ce faci, imi pare rau ca nu am putut veni si eu la Turneu sa ma intalnescDin zonele de care vorbesti tu nu a venit mai nimeni la București. Unde este Baicoiul? Targoviște?Ploieștiul?
In primul rand trebuie sa ii multumim lui Florin ca ne raspunde la doleante, ceilalti din conducerea Amatur nici nu ne baga in seama.
Perfect spus.Buna seara! Oi fi eu mai incepator intr-ale organizarii de turnee si tot tacamul, dar totusi, citind acest topic, observ ceva care din punctul meu de vedere sfideaza logica. Daca exista disponibilitate, capabilitati de organizare, logistica necesara si un numar mare de participanti dornici de turnee frumoase (cum de obicei se organizeaza la Top Tenis Arena) de ce sa nu se acorde turnee mai multe? Raspunsurile domnilor coordonatori denota o repulsie fata de capitala (care este subiectiva si nefondata), si, asa cum a spus cineva anterior, ?sa moara si capra vecinului?. Daca in teritoriu nu exista una sau mai multe din cele enuntate anterior (respectiv disponibilitate, capabilitati de organizare, logistica si numar de participanti), si nu se pot organiza mai multe turnee, nu vad de ce ar trebui sa avem de suferit noi, comunitatea numeroasa a iubitorilor tenisului de masa din București. Consider ca aceasta ranchiuna si subiectivitate fata de București este complet inutila. Ramane la latitudinea fiecaruia dintre dumneavoastra sa apreciati.
Cu stima!
O seara frumoasa!