AmaTur: Turneu B "Cupa Națională", București 02.12.2017

Sunt 3 turnee pe an???Erau 4 turnee si s a votat pentru 3?
Cam multe concursuri in capitala tarii ,era de ajuns unul pe an ,jucai si macar mai figurai in clasament.Sau 2 turnee pe an mai bine ,unul iarna, unul vara (lumea lui Banciu); la ce mergi vecine la asta din vara ,sau ne vedem cand da zapada?Sa ne batem cu bulgari de zapada , facem grupe de cate 6 jucatori si ne batem cu zapada, afara.Sa vedem cine da mai bine cu bulgarele de zapada.Musai pe categorii valorice , ca asa sta bine omului , trebuie bine diferentiat dupa competente, ca in Amatur.

Turnee A rezervate pentru zona 3, in urmatoarele date din calendar:

1. 27 ianuarie - București - Dutu Catalin;
2. 10 martie - Giurgiu - Dena Corneliu;
3. 28 aprilie - București - Tanase Tiberiu;
4. 2 iunie - București - Dutu Catalin;
5. 28 iulie - București Tanase Tiberiu;
6. 15 septembrie - București - Dutu Catalin;
7. 20 octombrie - București - Tanase Tiberiu;
8. 3 noiembrie - Giurgiu - Dena Corneliu.

Astea-s sunt programarile turneelor A din 2018.

Va multumesc pentru lamuriri,mi le notez si eu in agenda.

Buna ziua, va multumim tuturor pentru participare si va asteptam la urmatorul turneu din 16-17 decembrie.cu O parte din banii stransi sambata se vor cumpara cadouri pentru Cupa Mos Nicolae de pe 9 decembrie. Multumesc Cornel pentru inca un turneu reusit! Multumim coordonatorilor pentru cele 3 turnee alocate in 2018 si speram ca in 2-3 ani sa ajungem la 1 turneu maxim pe an, ca la ce medie dezastruoasa de jucatori avem in zona noastra este si normal. Acum dupa acest B cu 130+ participanti ma astept sa primim restrictii si la B uri :)

Catalin Dutu

Amaturul Romanesc a inceput sa semene cu Guvernul Romaniei.Ma intreb,bulgarii or avea vreun circuit de tenis de masă pentru amatori?BAFTA MEA eu sunt aproape de ei,Ruse e la 70 km de mine ,Veliko Tarnovo la 90 km, ar fi marfa sa joc acolo.

De ce nu mergeti la Pitești, Ploiești, Topoloveni, Baicoi ... ?

Doar asa, ca sa pastram spiritul competitiei, vi se pare normal ca un jucator sa-si completeze toata grila de turnee ajungand la ele cu metroul? Noi astialalti `din provincie` tragem din greu batand multi kilometri, iar voi vreti sa jucati (sau sa vi se ofere posibilitatea ) doar acasa ...
Sint curios daca in Bulgaria sau in oricare alta tara si in oricare sport se mai face asa ... vorbind de un concurs ... Daca nu se puncteaza, puteti face in fiecare saptamana cate un turneu ca nu va opreste nimeni ...

Doar asa, ca sa pastram spiritul competitiei, vi se pare normal ca un jucator sa-si completeze toata grila de turnee ajungand la ele cu metroul? Noi astialalti `din provincie` tragem din greu batand multi kilometri, iar voi vreti sa jucati (sau sa vi se ofere posibilitatea ) doar acasa ...
Sint curios daca in Bulgaria sau in oricare alta tara si in oricare sport se mai face asa ... vorbind de un concurs ... Daca nu se puncteaza, puteti face in fiecare saptamana cate un turneu ca nu va opreste nimeni ...
Acest raspuns exprima esenta spiritului românesc.
"Să moară și capra vecinului"
Daca eu nu am altul de ce sa aibă.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Eu sunt tot navetist in Amatur,orice turneu A sau A+ si chiar B inseamna deplasare.Incerc pe cat posibil sa evit deplasari lungi.

Amaturul Romanesc a inceput sa semene cu Guvernul Romaniei.Ma intreb,bulgarii or avea vreun circuit de tenis de masă pentru amatori?BAFTA MEA eu sunt aproape de ei,Ruse e la 70 km de mine ,Veliko Tarnovo la 90 km, ar fi marfa sa joc acolo.
Parlamentarii Ro sunt vicecampioni balcanici la fotbal, asa ca ....avem valori...nu joaca!

Trimis de pe al meu ASUS_Z012D folosind Tapatalk

Asta e oful vostru? Ca are Bucureștiul metrou si voi nu? Noua ni ne pare normal ca acolo unde exista cerere sa existe si oferta.

Eu v-am spus parerea mea vorbind despre o competitie ... in rest, daca pe viitor se va stabili ca se poate juca doar la București pentru ca sint cele mai bune conditii, vom veni pana acolo cu totii ... unii cu masinile, altii cu metroul, iar cei care stau aproape pe jos.

In primul rand trebuie sa ii multumim lui Florin ca ne raspunde la doleante, ceilalti din conducerea Amatur nici nu ne baga in seama. Plus ca face clasamentul.
Florin, daca urmaresti inscrierile la ultimele turnee o sa observi ca provincia este foarte slab reprezentata. Din zonele de care vorbesti tu nu a venit mai nimeni la București. Unde este Baicoiul? Targoviște?Ploieștiul? Etc. Nu pot fi tratati Bucurestenii ca niste fraieri plini de bani pe care sa ii plimbi prin provincie sa isi faca si cutare turneul. Ca sa se duca in provincie nu trebuie sa il fortezi limitandu-i la blana turneele ci trebuie sa il atragi cu ceva.

Da , asa e au fost putini din afara Bucureștiului , eu am avut 5 bucuresteni in grupa inferioara.

Din zonele de care vorbesti tu nu a venit mai nimeni la București. Unde este Baicoiul? Targoviște?Ploieștiul?
Scuza-ma Cornel ! Te asigur de la inceput de toata consideratia mea pt tot ceea ce faci, imi pare rau ca nu am putut veni si eu la Turneu sa ma intalnesc
cu voi care sunteti intotdeauna aproape de mine, dar Prahova a fost reprezentata totusi de 9 jucatori, ceea ce inseamna cam 7% din participanti !

In primul rand trebuie sa ii multumim lui Florin ca ne raspunde la doleante, ceilalti din conducerea Amatur nici nu ne baga in seama.

Stimate Domn! In primul rand ar trebui sa va raspunda coordonatorii zonali care va reprezinta. In primul rand ei trebuie sa va dea raspunsuri la intrebari. Atata timp cat ei NU va raspund consideram ca este bine sa nu ne bagam in aceasta problema.Daca ati fi primit diverse raspunsuri poate acum zona Fight era plina. Daca aveti propuneri concrete, realiste si realizabile sunt sigur ca vor fi aprobate de conducerea Amaturului si acceptate de intreaga familie Amatur. O seara placuta.

Buna seara...

Din punctul meu de vedere, pentru un amator, e f bn ca, din cand in cand_ se gasesc locuri de "joaca", concursuri_ si ca totul e centralizat si bn organizat, la nivel national. Intr.adevar nu putem participa la toate, din diferite motive..dar, ma bucur ca exista Amaturul!

Exista si organizatori care se implica mai mult, altii mai putin, fiecare cum poate si in functie de ce mijloace are..

Dar...per total, ma bucur ca se poate juca tenis de masă !

Sa nu uitam de fairplay si sa ne bucuram de ce avem!

Sarbatori fericite!

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Buna seara! Oi fi eu mai incepator intr-ale organizarii de turnee si tot tacamul, dar totusi, citind acest topic, observ ceva care din punctul meu de vedere sfideaza logica. Daca exista disponibilitate, capabilitati de organizare, logistica necesara si un numar mare de participanti dornici de turnee frumoase (cum de obicei se organizeaza la Top Tenis Arena) de ce sa nu se acorde turnee mai multe? Raspunsurile domnilor coordonatori denota o repulsie fata de capitala (care este subiectiva si nefondata), si, asa cum a spus cineva anterior, „sa moara si capra vecinului”. Daca in teritoriu nu exista una sau mai multe din cele enuntate anterior (respectiv disponibilitate, capabilitati de organizare, logistica si numar de participanti), si nu se pot organiza mai multe turnee, nu vad de ce ar trebui sa avem de suferit noi, comunitatea numeroasa a iubitorilor tenisului de masa din București. Consider ca aceasta ranchiuna si subiectivitate fata de București este complet inutila. Ramane la latitudinea fiecaruia dintre dumneavoastra sa apreciati.

Cu stima!
O seara frumoasa!

Buna seara! Oi fi eu mai incepator intr-ale organizarii de turnee si tot tacamul, dar totusi, citind acest topic, observ ceva care din punctul meu de vedere sfideaza logica. Daca exista disponibilitate, capabilitati de organizare, logistica necesara si un numar mare de participanti dornici de turnee frumoase (cum de obicei se organizeaza la Top Tenis Arena) de ce sa nu se acorde turnee mai multe? Raspunsurile domnilor coordonatori denota o repulsie fata de capitala (care este subiectiva si nefondata), si, asa cum a spus cineva anterior, ?sa moara si capra vecinului?. Daca in teritoriu nu exista una sau mai multe din cele enuntate anterior (respectiv disponibilitate, capabilitati de organizare, logistica si numar de participanti), si nu se pot organiza mai multe turnee, nu vad de ce ar trebui sa avem de suferit noi, comunitatea numeroasa a iubitorilor tenisului de masa din București. Consider ca aceasta ranchiuna si subiectivitate fata de București este complet inutila. Ramane la latitudinea fiecaruia dintre dumneavoastra sa apreciati.

Cu stima!
O seara frumoasa!
Perfect spus.
Astept cu nerabdare raspunsul la intrebarea ta.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Back
Sus