Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Salutare dragi colegi si prieteni ! La multi ani ! Ii propun colegului Silviu, in calitate de organizator, sa separe cele doua concursuri pe ore diferite (dimineata cei de la H/A si dupa pranz O/E) pentru a participa si cei de pe lista de asteptare, 10 la numar in prezent. Am discutat cu o parte din colegii de la open si nu ar avea nimic impotriva sa vina dupa pranz. Dimpotriva, agreem ideea! Astfel, am putea beneficia fiecare grupa de cate 6 mese in loc de 3, grupele inferioare ar fi reduse numeric (4-5 jucatori in loc de 6) si timpii de asteptare intre jocuri nu ar mai fi asa lungi!
Salutare dragi colegi si prieteni ! La multi ani ! Ii propun colegului Silviu, in calitate de organizator, sa separe cele doua concursuri pe ore diferite (dimineata cei de la H/A si dupa pranz O/E) pentru a participa si cei de pe lista de asteptare, 10 la numar in prezent. Dealtfel si Silviu a spus in prezentare ca in functie de nr de inscrieri programul poate suferi modificari.Am discutat cu o parte din colegii de la open si nu ar avea nimic impotriva sa vina dupa pranz. Dimpotriva, agreaza ideea! Astfel, ar putea beneficia fiecare grupa de cate 6 mese in loc de 3, grupele inferioare ar fi reduse ca numar (4-5 jucatori in loc de 6) si timpii de asteptare intre jocuri nu ar mai fi asa de lungi!
Salutare dragi colegi si prieteni ! La multi ani ! Ii propun colegului Silviu, in calitate de organizator, sa separe cele doua concursuri pe ore diferite (dimineata cei de la H/A si dupa pranz O/E) pentru a participa si cei de pe lista de asteptare, 10 la numar in prezent. Dealtfel si Silviu a spus in prezentare ca in functie de nr de inscrieri programul poate suferi modificari.Am discutat cu o parte din colegii de la open si nu ar avea nimic impotriva sa vina dupa pranz. Dimpotriva, agreeaza ideea! Astfel, ar putea beneficia fiecare grupa de cate 6 mese in loc de 3, grupele inferioare ar fi reduse ca numar (4-5 jucatori in loc de 6) si timpii de asteptare intre jocuri nu ar mai fi asa de lungi!
Modul in care se va desfășura turneul ( pentru Open / Elite ) rămâne neschimbat - GRUPE INFERIOARE , GRUPE SUPERIOARE , ELIMINATORII ?