AmaTur: Turneu B CUPA ODIN Târgoviște 02-03 iulie 2022

meme6513

organizator principal
Scor reacție
1.739
Vârstă
59
Locație
Târgoviște
AmaTur: Turneu B Cupa Odin,Târgoviște,02-03 iulie 2022 [TABLE="class: Table, align: center, width: 11"]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Turneu B "CUPA ODIN", Târgoviște - Sâmbăta 02.07..2022 – Hobby şi Elite ; Duminică 03.07.2022 – Avansaţi şi Open

LOCALITATEA: Târgoviște, str. Tineretului nr. 1;
DATA: Sâmbătă -02.07.2022 – Elite , Hobby, Duminică- 03.07.2022 – Avansati, Open
CATEGORII: 4:Elite,Open, Avansați, Hobby;
ORA DE ÎNCEPERE:
Hobby: Sâmbată 08:45- 09:25 – validare înscrieri, la 09:30 încep meciurile;
Elite: Sâmbată 13:45- 14:25 – validare înscrieri, la 14:30 încep meciurile;
Avansaţi: Duminică 08:45- 09:25 – validare înscrieri, la 9:30 încep meciurile;

Open: Duminică 13:45- 14:25 – validare înscrieri, la 14:30 încep meciurile;
SALA: "Casa Tineretului", Club Sportiv ODIN;
INDICAȚII DE ACCES:

https://goo.gl/maps/nRkw7L9CDrzxweHk6
LOGISTICĂ: 4 mese DONIC WALDNER CLASSIC 25, mingi plastic*** Andro;
SPAȚIU DE JOC: 350mp
SUPRAFAȚA DE JOC: Covor PVC Sport 8mm;
FACILITĂȚI: Vestiar, grup sanitar, parcare, punct consum (bar);

CONTRIBUŢIE JUCĂTOR: Adulți - 25 Lei,copiii sub 14 ani – 15 lei. Persoanele cu dizabilităţi nu plătesc taxa de participare, un leu de jucător se va dona către AmaTur;
MATERIALE DE PREMIERE:
Locurile 1 cupe + medalii + diplome;

Locurile 3-4 medalii + diplome;
Se asigură apă - 2 litri, cafea;

ÎNSCRIEREA/RETRAGEREA PARTICIPANŢILOR:
- pe forum sau telefonic;
- prioritatea la înscriere: primul venit, primul servit;
- organizatorii își rezervă dreptul de a refuza persoanele care au creat probleme referitoare la abateri regulamentare sau de natură a împiedica sub orice formă bunul mers al competiției;
(atitudine necuviincioasă, nemotivați, retrageri multiple, etc.);
SISTEMUL DE JOC:
- HOBBY – maximum 20 participanți;
- Se joacă în sistemul cel mai bun din 5 seturi (3/5);
- Grupe inferioare de câte 5 jucători după regula şarpelui cu eventuale modificări funcţie de localităţi ( locul 1 nu se schimbă), se califică primii 4;

- Capi de serie grupe inferioare conform MP dată de clasamentul AmaTur la zi;
- Tablou eliminatoriu de 16;
- Fără finala mică.
- AVANSATI – maximum 20 participanți;

- Grupe inferioare de câte 5 jucători după regula şarpelui cu eventuale modificări funcţie de localităţi ( locul 1 nu se schimbă) se califică primii 4;
- Fără finala mică.
- OPEN– maximum 20 participanți;
- Grupe inferioare de câte 5 jucători după regula şarpelui cu eventuale modificări funcţie de localităţi ( locul 1 nu se schimbă), se califică primii 4;

- Capi de serie grupe inferioare conform MP dată de clasamentul Amatur la zi;
- Fără finala mică;
-ELITE- maximum 20 participanți;

- Grupe inferioare de câte 5 jucători după regula şarpelui cu eventuale modificări funcţie de localităţi ( locul 1 nu se schimbă) se califică primii 4;
- Fără finala mică.

MECIURILE VOR FI ARBITRATE !
ORGANIZATORI:
- Adrian Lăzăroiu, tel: 0733.920.481;
- Mircea Matei, tel: 0728.077.577.

Ultima editare:
Mitroi Florin
Moldovan Andrei
Petre Daniel
Iliescu Patricia

Bucuresti Hobby

Cupa e deja luata , nu am de ce sa ma lupt cu George , poate data viitoare !!! :angel: :wave:

Zici? Aaa, am uitat că de luna viitoare vei fi numit în funcţia de observator de departe al cupelor..., poate un turneu de patru pe categorie să te salveze!:02.47-tranquillity: Şi eu mă rog destul de des pentru treaba asta, de ceva timp mi-au cam dispărut bulinele din palmares, nu mi-a mai rămas decât bucuria de a le împărţi altora!

Zici? Aaa, am uitat că de luna viitoare vei fi numit în funcţia de observator de departe al cupelor..., poate un turneu de patru pe categorie să te salveze!:02.47-tranquillity: Şi eu mă rog destul de des pentru treaba asta, de ceva timp mi-au cam dispărut bulinele din palmares, nu mi-a mai rămas decât bucuria de a le împărţi altora!

La inceput e mai greu , nu m-am gandit , pot juca deja la open , cu licenta de la Timisoara , in doua-trei luni sunt de drept la elite !
E bine sa ai un ganditor in preajma !!! :victorious: :clap:

As fi venit Sambata dimineata la hobby dar e prea devreme, incerc sa dorm un pic mai mult in ultima vreme. Dar ajung dupa-amiaza.

Catana Claudiu - Bucuresti - Elite

Păi Cla.., " lupchilor " le stă bine-n blana lor.., nu zic că nu-s destui printre ei care mai probează din când în când, la mişto aşa, câte-un tricou confecţionat din blană de oaie...

Back
Sus